Sheila
Fanka BB :)
Bolą, a raczej ciągnie...Was też bolą jajniki jak kaszlacie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Bolą, a raczej ciągnie...Was też bolą jajniki jak kaszlacie?
Was też bolą jajniki jak kaszlacie?

Dziewczyny wiem, że już był ten temat ale jak to w końcu jest z tymi maseczkami?
Ja jestem alergiczką, astmatyczką i do tego w ciąży często robi mi się słabo, w szczególności jak jest tak gorąco. Chciałam dzisiaj wejść do sklepu bez maseczki ale ochroniarz mnie nie wpuścił. Ja kurcze próbowałam chodzić z maseczką ale nie daję rady. Jak Wy sobie z tym radzicie?
Próbuję was nadrobić i tak siedzę w Macu(też wasza wina) przy stoliku, czytam i po tym poście to już mi prawie cola nosem poszłapozygam sie predzej niz wysram

ja miałam tak wczoraj, pomógł apap+3 godziny snuMnie dziś tak głowa boli wzięłam apap i nie przechodzi

Wypij kawkę, wczoraj tak miałam. Apap nic nie pomógł, za to kawa od razu.Mnie dziś tak głowa boli wzięłam apap i nie przechodzi
Wypiłam i też nic taki ćmiacy ból ehhWypij kawkę, wczoraj tak miałam. Apap nic nie pomógł, za to kawa od razu.
BiednaWypiłam i też nic taki ćmiacy ból ehh
 to chyba tylko sen Ci został..
 to chyba tylko sen Ci został.. brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek.
 brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek.