Sheila
Fanka BB :)
O matko! Czyli kupować tylko piżamy białeuhuhu ale miałam chwilę stresu
Poszłam siusiu a tam jakaś brunatna plamka, mi już się gorąco robi, ale się przyglądam... zaraz zaraz to przecież nie krew. Okazuje się, że moja nowa bordowa piżama zostawia gdzieniegdzie
brunatne pyłki, które potem przykleiły się do majtek.

też bym miała zawał!
 też bym miała zawał! 

Dzwoniłam do przychodni w sąsiednim mieście, gdzie mogłabym iść na konsultację z ginem na pakiecie i zapisują- uwaga - na sierpień(!), podziękowałam i chyba będzie wycieczka do stolicy... Najgorzej bo mój nie ma nic wolnego teraz w tygodniu, a te 2 godziny pociągiem lub busem w masce to jednak słabo...
 Dzwoniłam do przychodni w sąsiednim mieście, gdzie mogłabym iść na konsultację z ginem na pakiecie i zapisują- uwaga - na sierpień(!), podziękowałam i chyba będzie wycieczka do stolicy... Najgorzej bo mój nie ma nic wolnego teraz w tygodniu, a te 2 godziny pociągiem lub busem w masce to jednak słabo... za mną od wczoraj chodzi wątróbka, ale czytałam że nie zalecane.... Chociaż z drugiej strony czy raz może zaszkodzić?
 za mną od wczoraj chodzi wątróbka, ale czytałam że nie zalecane.... Chociaż z drugiej strony czy raz może zaszkodzić?  chyba zjem
 chyba zjem 

? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć
? Jestem u Was bo termin z kalendarza jest 31.01.2021 ale lekarze powiedzieli ze mogę zapomnieć