U
użytkownik 19
Gość
Hej,Hej, mamy termin na ten sam dzień![]()
Super
Wg niektorych kalkulatorow wychodzi 8.01. 11t+0d na usg crl lekko ponad 5cm wiec chyba bedzie troche szybciej. Licze na koniec grudnia
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej,Hej, mamy termin na ten sam dzień![]()
Ja mam znajome co poroniły samoistnie w 10-12 tcA który był tydzień u Ciebie? W szpitalu mówią że 8tydzien to raczej ciężko żebym sama się dokładnie oczyscila... Nie wiem już kogo słuchaćnie chce zabiwgu bo boje sie komplikacji, a z drugiej strony jak pomyślę że miałabym ronić kilka dni to robi mi się słabo, to mnie zniszczy już totalnie
![]()
Asia z tego co pamiętam nie byłaś pewna do jakiego lekarza się wybierzesz już zdecydowałaś ? Ja byłam u Ewy Gacuty na NFZ w poradni i nie zbyt jestem zadowolona z wizyty.Teraz nie mam bo jeszcze nie byłam na wizycie jutro idę a wtedy miałam wsumie nie wiem dostałam na wyniki d-dimery coś takiego i krew była za gęsta wysłała mnie do hematologa i on mi je wypisał i bralam cała ciaze
Hej, jestem tu nowa. Termin z om 27.12 A według usg 6.01Czy jesteście może na Facebooku?
Witaj ja podobnie 4 ciaza jedno poronienie 1 biochemiczna i z pierwszej ciąży mam córkę 3 Lata a termin na 23. 01Hej. Miło mi dołączyć do waszego grona10tc, termin 22.01.2021
Ciąża czwarta, jeden 7 letni syn, jedna ciąża pozamaciczna, jedno poronienie.
Podejrzewano u mnie ciążę zaśniadową. Wczoraj wyszłam że szpitala, diagnozę tą wykluczono, tak więc czuję się już na 100% w ciążyciąża pierwotnie bliźniacza, jeden pęcherzyka pusty.
U mnie w netto podobno był nalot i osoby które nie miały maski na sobie dostały mandatZakładaj maseczkę i miej ją na brodzie dla świętego spokoju. Generalnie to są ZALECENIA sanepidu, więc stosujemy się do nich, ale są odstępstwa. Masz astmę, jesteś w ciąży, czujesz się slabo według prawa możesz zdjąć. Tylko że ludzie w sklepach boją się "tajemniczych klientów" z sanepidu, dlatego pilnują.