Prywatna grupa
Każda z Was może oddać dwa głosy, jeden na miejsce powstania grupy a drugi na kryteria przyjmowania. Ankieta będzie trwała 2 tygodnie i po tym czasie myślę, że podejmiemy decyzję.  Jeśli się pomylicie albo zmienicie zdanie możecie spokojnie poprawić to w ankiecie.   Jeśli uważacie, że brakuje...
				Przypominam, że oddajemy dwa głosy, bo widzę, że nie wszystkie z Was to zrobiły.
Jeśli chcecie dodać ten drugi o którym zapomniałyście pod ankietą macie prostokąt 'zmień głos' i tam zaznaczacie to co chcecie.

ale to jest wszystko spowodowane tym, że niczego tak teraz nie doceniam jak takiego świeżego, żeśkiego powietrza... słońce i ciepło to dla mnie teraz męczarnia, odrazu jest mi słabo, duszno i nie mam ochoty nawet ruszyć się z miejsca
 ale to jest wszystko spowodowane tym, że niczego tak teraz nie doceniam jak takiego świeżego, żeśkiego powietrza... słońce i ciepło to dla mnie teraz męczarnia, odrazu jest mi słabo, duszno i nie mam ochoty nawet ruszyć się z miejsca  pewnie gdybym mieszkała w domku z ogródkiem z to patrzyłabym na to inaczej, ale w bloku jest mi błogo jak nie ma słońca
 pewnie gdybym mieszkała w domku z ogródkiem z to patrzyłabym na to inaczej, ale w bloku jest mi błogo jak nie ma słońca