Kelikla
Fanka BB :)
[/QUOTE]Ja dzisiaj się naryczałam niepotrzebnie, kluje mnie podbrzusze po lewej stronie ale mam nadzieję że to węzadło obłe się rozciąga albo coś i to nic poważnego.
Ja zawsze sobie daje czas.. Noc bądź jeden dzień czy przejdzie i najczęściej przechodzi szybciej i nie ma się czym martwić. Ja jestem w pierwszej ciąży więc dla mnie wszystko jest nowe i nie chce panikować co 5 minut. Mówię póki nie ma krwawienia to nie ma co panikować zbytnio.. No chyba że to ból nie do wytrzymania to ok..

Dziewczyny to był jeden z najpiękniejszych dni mojego życia! Lekarz pozwolił wejść mężowi na USG - po raz pierwszy mialam przezbrzuszne i po raz pierwszy tak długie - nasz okruszek od ostatniej wizyty urósł prawie 3 cm
 Dziewczyny to był jeden z najpiękniejszych dni mojego życia! Lekarz pozwolił wejść mężowi na USG - po raz pierwszy mialam przezbrzuszne i po raz pierwszy tak długie - nasz okruszek od ostatniej wizyty urósł prawie 3 cm  widzieliśmy rączki, nóżki i buźkę z pięknie zarysowanym noskiem
 widzieliśmy rączki, nóżki i buźkę z pięknie zarysowanym noskiem  Klusek machał do nas rączkami i nóżkami, bawił się pępowiną
 Klusek machał do nas rączkami i nóżkami, bawił się pępowiną  wg OM jestem dzisiaj 11+1 a wg USG 11+4 także wszystko jest super i uwaga najlepsze na koniec... lekarz powiedział, że na 80% to chłopczyk!! Byłam w takim szoku, że tak szybko wyjechał z tą płcią, że chyba ze 3 razy powtarzałam "nieee, zartuje Pan", "no ale naprawdę, czy Pan zartuje?"
 wg OM jestem dzisiaj 11+1 a wg USG 11+4 także wszystko jest super i uwaga najlepsze na koniec... lekarz powiedział, że na 80% to chłopczyk!! Byłam w takim szoku, że tak szybko wyjechał z tą płcią, że chyba ze 3 razy powtarzałam "nieee, zartuje Pan", "no ale naprawdę, czy Pan zartuje?"  Kochane moje dziewuszki, dziękuję bardzo każdej ktora o mnie myślała i ktora trzymała kciuki!
 Kochane moje dziewuszki, dziękuję bardzo każdej ktora o mnie myślała i ktora trzymała kciuki!  

❤. Ja uwielbiam Was tutaj i wiem że żadna nie chce nikogo skrzywdzić wręcz przeciwnie ale musiałam napisac  co myślę to tylko moje zdanie
❤. Ja uwielbiam Was tutaj i wiem że żadna nie chce nikogo skrzywdzić wręcz przeciwnie ale musiałam napisac  co myślę to tylko moje zdanie  .
.

.
.