Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrze ❤hej, ja również trzymam kciuki za wszystkie wizyty ❤
ja od 6 rano chodzę po ścianach z nerwów. jeszcze 4h![]()
Klaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przoduw ogóle czy Wy też dziewczyny chudniecie? ja mam na liczniku już -3kg, a nie wymiotuję. mdłości są co prawda, przez co mniej jem, ale żeby aż tak. zastanawiam się czy to jest normalne![]()
A ja znów na odwrót. Przytylam1 kg bo zaraz po powstaniu z łóżka musiałam coś zjeść... A teraz wróciłam do wagi początkowej. Nie wiem czy to normalne ale od 10 tygodnia mdlosci mi się nasilily.Klaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przodu![]()
haha uff to się trochę uspokoiłamKlaudia normalne w pierwszym trymestrze ja najpierw -4kg ale już od ostatniej wizyty idę na plus teraz to już pewnie ze 2kg jak nie więcej jestem do przodu![]()
Chciałabym schudnąćw ogóle czy Wy też dziewczyny chudniecie? ja mam na liczniku już -3kg, a nie wymiotuję. mdłości są co prawda, przez co mniej jem, ale żeby aż tak. zastanawiam się czy to jest normalne![]()
no ja mam te mdłości głównie ze stresu tak mi się wydaje. więc od jutra już powinno być wszystko w normieA ja znów na odwrót. Przytylam1 kg bo zaraz po powstaniu z łóżka musiałam coś zjeść... A teraz wróciłam do wagi początkowej. Nie wiem czy to normalne ale od 10 tygodnia mdlosci mi się nasilily.
ja brzuch mam już jakoś od zeszłego tygodnia taki bardziej widoczny, nie wygląda już jak ciąża spożywczaChciałabym schudnąć. Niestety mdłości to miałam może z dwa razy, a poza tym czuję się zupełnie normalnie, ale do tej pory póki co jedynie 1 kg do przodu, wiec chyba nienajgorzej
. Brzucha w sumie tez nie widzę, a jutro zaczynam 15 tydzień. Zakładam, ze dopiero się zacznie...