Mixme92
Fanka BB :)
Chyba zależy od foteluka i producentaFotelik powinien byc uzywany max 2 lata.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba zależy od foteluka i producentaFotelik powinien byc uzywany max 2 lata.
Nie wiem co to jest za strona ja patrzylam na badania wsrod fotelików. Az z ciekawosci sprawdzę czy na stronach producent podaje konkretne dane.Chyba zależy od foteluka i producenta
Zobacz załącznik 1169228
To akurat fotelik.info ale na osiemgwiazdek są podobne opinie, a to chyba najlepsze źródła jeśli idzie o foteliki. Ja to pamiętałam z dyskusji gdzieśtam odnośnie czy lepszy używany rwf czy fotelik przodem, te 5 lat mi tak wtedy utkwiło co do plastików i innych elementów konstrukcji...Nie wiem co to jest za strona ja patrzylam na badania wsrod fotelików. Az z ciekawosci sprawdzę czy na stronach producent podaje konkretne dane.
Dlatego kupuję od kuzynki, bo wiem, ze mnie nie oszuka. Balabym sie na olx czy gdzies indziej, ze ktos sie nie przyzna, ze jest wypadkowy.To akurat fotelik.info ale na osiemgwiazdek są podobne opinie, a to chyba najlepsze źródła jeśli idzie o foteliki. Ja to pamiętałam z dyskusji gdzieśtam odnośnie czy lepszy używany rwf czy fotelik przodem, te 5 lat mi tak wtedy utkwiło co do plastików i innych elementów konstrukcji...
nie naskakuj na mnie!Nie, zostawila sobie to jako tajrmnice przed lekarzami! Wy czytacie co piszecie?
Zanim sie cos napisze trzeba pomyslec. Myslisz, ze Agnieszce jest latwo? Jeden lekarz tak podchodzi do tematu drugi inaczej. Nie zmienicie tego, to lekarz decyduje kiedy, gdzie i co zrobic. W szpitalu są procedury itp. Zamiast sie wspiwrac to dołujecie.nie naskakuj na mnie!
Wiem jakie lekarze mają olewcze podejście do tematu, jak się ich przyciśnie to łaskwie zrobią USG, mnie lekarz po poronieniu nawet nie chciał zbadać czy wszystko w środku jest okej, dopiero jak dobitnie dałąm mu do zrozumienia, że nie wyjdę z gabinetu to łaskawie zrobił usg.
Dostaje leki na zakrzepice w sumie zastrzyki i mam bardzo duza anemie tyle narazie wiem i lekarze powiedzieli ze prowadzący mnie zaniedbal.;/Trzymaj sie mocno!
Na pewno teraz jestes w dobrych rękach! Wierzę w to! Trzymaj sie i bądź dzielna!Dostaje leki na zakrzepice w sumie zastrzyki i mam bardzo duza anemie tyle narazie wiem i lekarze powiedzieli ze prowadzący mnie zaniedbal.;/
DziękiNa pewno teraz jestes w dobrych rękach! Wierzę w to! Trzymaj sie i bądź dzielna!