reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczniówki 2021

reklama
Ja jak słoń w składzie porcelany 😱 a co będzie dalej ... niby brzuch nie jest jakiś wielki ale juz po schodach i zadyszka 😒 nie mam zgagi chyba 🤔 nie wiem jak to się czuje 🙈 ale krok boli, wstaje to plecy przy kości ogonowej czuje po prawej stronie. Ale patrzac na to ze są dwa póki co nie jest najgorzej 🙂
Byłam dzisiaj na badaniach w piątek wizyta juz się boje ....
U mnie też plecy zaczynają doskwierać no i ten krok....

Ja ogólnie mam chory kręgosłup, więc boli cholernie ale taka moja natura :(
U mnie też plecy zaczynają doskwierać no i ten krok....
Zazdroszczę! Dzisiaj byłam na poczcie paczki nadać (nie ciezkie) to musiałam wrócić i się położyć bo mnie w brzuchu ciągnęło... no i ta okropna zgaga 😫
Ty przynajmniej czujesz już dzidziusia, a ja się chyba nie doczekam 😂 mówię do niego pokaż się mamusi, ale cisza.

Antygrypina dla ciężarnych Polecam!
IMG_20200902_152603.jpeg

dziewczyny 18/19tc ma ktoras zgage???
Ja w 18 tygodniu zgagę kończyłam 😄 a trwała z dobre 5 tygodni spokojnie, także współczuje. Później 2 tygodnie skurcze w łydkach 😄 a teraz przechodzę ciężkość nóg (nie do wytrzymania w nocy) - nie ma na to złotego środka, po prostu młody uciska nerwy :) ciekawe co będzie następne 😝

Hej dziewczyny! Wlasnie do Was dołączyłam :) Mieszkam w UK, to moja pierwsza ciąża. Obecnie 19tc i trochę się martwię, bo nie czuje jeszcze ruchow dziecka. Wiem wiem, jeszcze mam czas, ale troszkę panikuje:) USG polowkowe za tydzień. Mam nadzieje, ze nie ja jedyna tutaj jeszcze nic nie czuje :)

Hej dziewczyny! Wlasnie do Was dołączyłam :) Mieszkam w UK, to moja pierwsza ciąża. Obecnie 19tc i trochę się martwię, bo nie czuje jeszcze ruchow dziecka. Wiem wiem, jeszcze mam czas, ale troszkę panikuje:) USG polowkowe za tydzień. Mam nadzieje, ze nie ja jedyna tutaj jeszcze nic nie czuje :)
Ja 20 TC i też cisza w brzuszku

reklama
Do góry