Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
U nas słońce i dwa prania za mnaAle u nas jesienna pogoda, non stop leje[emoji2414][emoji2414] pranie nie chce schnąć masakra jakas. Ale ręce zacieram bo grzyby będą.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas słońce i dwa prania za mnaAle u nas jesienna pogoda, non stop leje[emoji2414][emoji2414] pranie nie chce schnąć masakra jakas. Ale ręce zacieram bo grzyby będą.
U mnie też plecy zaczynają doskwierać no i ten krok....Ja jak słoń w składzie porcelanya co będzie dalej ... niby brzuch nie jest jakiś wielki ale juz po schodach i zadyszka
nie mam zgagi chyba
nie wiem jak to się czuje
ale krok boli, wstaje to plecy przy kości ogonowej czuje po prawej stronie. Ale patrzac na to ze są dwa póki co nie jest najgorzej
Byłam dzisiaj na badaniach w piątek wizyta juz się boje ....
Zazdroszczę! Dzisiaj byłam na poczcie paczki nadać (nie ciezkie) to musiałam wrócić i się położyć bo mnie w brzuchu ciągnęło... no i ta okropna zgagaJa się w ogóle w ciąży nie czuję. Nic mnie nie boli ani nie mam żadnych dolegliwości![]()
U mnie też plecy zaczynają doskwierać no i ten krok....
Ty przynajmniej czujesz już dzidziusia, a ja się chyba nie doczekamZazdroszczę! Dzisiaj byłam na poczcie paczki nadać (nie ciezkie) to musiałam wrócić i się położyć bo mnie w brzuchu ciągnęło... no i ta okropna zgaga![]()
Ja w 18 tygodniu zgagę kończyłamdziewczyny 18/19tc ma ktoras zgage???
Ja 20 TC i też cisza w brzuszkuHej dziewczyny! Wlasnie do Was dołączyłamMieszkam w UK, to moja pierwsza ciąża. Obecnie 19tc i trochę się martwię, bo nie czuje jeszcze ruchow dziecka. Wiem wiem, jeszcze mam czas, ale troszkę panikuje
USG polowkowe za tydzień. Mam nadzieje, ze nie ja jedyna tutaj jeszcze nic nie czuje
![]()