Martynaa02
Fanka BB :)
Pięknego dnia Kochane!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale swinia..hahA ja właśnie miałem kontrolę pracodawcy w związku z zwolnieniem lekarskim... Czy wykorzystuje je zgodnie z przeznaczeniem. Byłam akurat w domu![]()
A na L4 masz że masz leżeć?A ja właśnie miałem kontrolę pracodawcy w związku z zwolnieniem lekarskim... Czy wykorzystuje je zgodnie z przeznaczeniem. Byłam akurat w domu![]()
Pracodawca był osobiście?A ja właśnie miałem kontrolę pracodawcy w związku z zwolnieniem lekarskim... Czy wykorzystuje je zgodnie z przeznaczeniem. Byłam akurat w domu![]()
To samo ja.jakby dzidzia nie kopała to bym nawet nie wiedziała że w ciąży jestem.Dzis połowa ciąży A ja nawet nic nie przytylam i brzucha zero.Ja się w ogóle w ciąży nie czuję. Nic mnie nie boli ani nie mam żadnych dolegliwości![]()
Ja tez panikowałam i czytałam pełno artykułówHej dziewczyny! Wlasnie do Was dołączyłamMieszkam w UK, to moja pierwsza ciąża. Obecnie 19tc i trochę się martwię, bo nie czuje jeszcze ruchow dziecka. Wiem wiem, jeszcze mam czas, ale troszkę panikuje
USG polowkowe za tydzień. Mam nadzieje, ze nie ja jedyna tutaj jeszcze nic nie czuje
![]()
Kiedy teraz masz wizytę i u kogo?Ale swinia..hah
Normalnie chodząceA na L4 masz że masz leżeć?bo jak nie to mogłaś wyjść do lekarza lub apteki albo do sklepu po prostu
![]()
14 ginekolog 16 echo sercaKiedy teraz masz wizytę i u kogo?