Agnieszka2929
Fanka BB :)
Kto umie robic zastrzyki z heparyny?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ladnie ;p moje 400gWróciłam z połówkowego,córka się cały czas chowała,twarzy nie chce pokazywać, ciężko było cokolwiek zobaczyć. Ale najważniejsze że wszystko w porządku, tak jak w 12 tygodniu. 12 plus 0 i waży 320 gram.powinna dobić do 3500 jak tak dalej pójdzie.
Nieźle. Koleżanki prawie ważył 500 gram i urodził się klocek grubo ponad 4kgTo ladnie ;p moje 400g![]()
To duzo jak na ten tydz dziewczynki sa drobniejszeNieźle. Koleżanki prawie ważył 500 gram i urodził się klocek grubo ponad 4kg
Ja mam i boli cały czas a wszystko ok .Dziewczyny pytanie ... dość nietypowe
Wasza x jest napuchnięta ? Ja się dzisiaj wystraszyłam jak się golilam do lekarza na jutro![]()
Ja robiłam 6 miesięcy z synem w ciąży.Kto umie robic zastrzyki z heparyny?
Ja tego kompletnie nie umiem i sie boje ze przebije nie to co trzeba i ta igla nie chce mi isc do konca bo strachJa robiłam 6 miesięcy z synem w ciąży.
Nic bo w poludnie odbieram syna i ogladam domWitam sie i ja u mnie znów pada[emoji2414]co gotujecie na obiad.
Normalnie weź zmarszcz skórek wbij powoli ta igiełka jest bardzo mała i cienka i po woli wpuszczaj zmieniaj miejsce raz z jednej strony raz z drugiej albo mamy poproś niech Ci robi.Ja tego kompletnie nie umiem i sie boje ze przebije nie to co trzeba i ta igla nie chce mi isc do konca bo strach