Mama po raz drugi👍
Fanka BB :)
A. My dzisiaj połówkowe dam znać po wizycie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

Trzymamy kciuki[emoji16]A. My dzisiaj połówkowe dam znać po wizycie[emoji16]

Zważyłam się i u mnie też prawie 7kg na +, a dopiero 21+0, teraz przez miesiąc chyba ze 3-4kg zrobiłam, masakra...
A ja już 7 kg na plusieszok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
Hej a czemu na echo nie poszłaś jak mogę spytacJa jestem w szoku bo mi z tyłka lecą wszystkie spodzie sprzed ciąży, gdzie te kilogramy
Dzisiaj witam 21 tc, równa połowa ciąży. 17 mam prenatalne u zobaczymy co tam u malucha ,bo oczywiście pani z kliniki postraszyła mnie wada serca przez to NT podwyższone, a ja nie poszłam na echo w 19tc ;/
myślałam, że mam iść po prostu na zwykłe prenatalne, dzwoniłam do kliniki w 16 tc i kazała przyjść na prenatalne po 20 tc, a teraz, że powinnam iść na echo w 19.Hej a czemu na echo nie poszłaś jak mogę spytac
no to dobrze, skoro nie tylko ja tak tyje, to może nie będę słonikiemSpoko, u mnie 6trochę przeżyłam szok na badaniu xD ale podobno przyrost ok

Grzybobrania czas[emoji265][emoji265]Zobacz załącznik 1173956

pojechalabym do wujka na grzyby to mój mąż od razu pomysł odrzucił
 pojechalabym do wujka na grzyby to mój mąż od razu pomysł odrzucił  ze nie będę tyle chodzić, kleszcze itd ... zazdroszczę
 ze nie będę tyle chodzić, kleszcze itd ... zazdroszczę 
A ja już 7 kg na plusieszok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
 w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni
 w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni 

chociaż mówią ze wyglądam lepiej wiec możliwe ze na buzi tez widać te kg. Ważne żebym jakos strasznie dużo nie przywaliła bo po cc sama w szpitalu przez conajmniej tydzien bez pomocy męża muszę się ogarniac i dwójkę dzieci. Powiem Wam, ze dla mnie to jest największa zmora porodu, ze mój maz nie wejdzie nie przeniesie, nie umyje, nie zajmie się chłopcami
 chociaż mówią ze wyglądam lepiej wiec możliwe ze na buzi tez widać te kg. Ważne żebym jakos strasznie dużo nie przywaliła bo po cc sama w szpitalu przez conajmniej tydzien bez pomocy męża muszę się ogarniac i dwójkę dzieci. Powiem Wam, ze dla mnie to jest największa zmora porodu, ze mój maz nie wejdzie nie przeniesie, nie umyje, nie zajmie się chłopcami 
wiem o co chodzi, ja nie jem mięsa i nie wiem czym będę się żywiła w szpitalu. Jeszcze większość szpitali robi cyrki z paczkami i naprawdę będę musiała się krakersami żywić. W ogóle nadal szukam miejsca gdzie będę mogła urodzić, bo oczywiście cyrk z porodami rodzinnymi.My 4,800w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni
Tyle ze u mnie same chłopy waza ponad 800g razem a gdzie tam cały ich sprzętchociaż mówią ze wyglądam lepiej wiec możliwe ze na buzi tez widać te kg. Ważne żebym jakos strasznie dużo nie przywaliła bo po cc sama w szpitalu przez conajmniej tydzien bez pomocy męża muszę się ogarniac i dwójkę dzieci. Powiem Wam, ze dla mnie to jest największa zmora porodu, ze mój maz nie wejdzie nie przeniesie, nie umyje, nie zajmie się chłopcami