Larysadti28
Fanka BB :)
wiem o co chodzi, ja nie jem mięsa i nie wiem czym będę się żywiła w szpitalu. Jeszcze większość szpitali robi cyrki z paczkami i naprawdę będę musiała się krakersami żywić. W ogóle nadal szukam miejsca gdzie będę mogła urodzić, bo oczywiście cyrk z porodami rodzinnymi.
Mam nadzieje ze z paczkami nie będą robić problemu
 przecież nie będę kupować 10 koszul bo nie pozwolą mi ich przekazać mężowi do prania
 przecież nie będę kupować 10 koszul bo nie pozwolą mi ich przekazać mężowi do prania  
 A z tymi porodami rodzinnymi do stycznia jeszcze różnie może być .. jak pandemia wywali do góry to zaraz wyzamykaja, u Nas w szpitalu jest dalej bez i zakaz odwiedzin

czekam na Wasze wizyty i trzymam kciuki za zdrowie wszystkich mam i maluszków
 czekam na Wasze wizyty i trzymam kciuki za zdrowie wszystkich mam i maluszków 

ze nie będę tyle chodzić, kleszcze itd ... zazdroszczę
 ze nie będę tyle chodzić, kleszcze itd ... zazdroszczę  w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni
 w ciągu 3 tygodni dwa razy tyle co przez 18 tygodni 

szok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
 szok, bo trzy tygodnie temu tylko dwa.
		 ale dzisiaj zaczynam joge,  to może będzie lepiej, bo od spacerów bardzo ciągnie mnie w brzuchu i krzyżu...
 ale dzisiaj zaczynam joge,  to może będzie lepiej, bo od spacerów bardzo ciągnie mnie w brzuchu i krzyżu...