Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Cudnie wygląda [emoji7] Dobrze, że jeszcze kilka kawałków Snickersa mi zostało, bo byś mi smaka zrobiła [emoji6] Okropnie mnie do słodkiego ostatnio ciągnie [emoji39]Witam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
Zazdroszczę, że możesz jeść słodkieWitam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
Narobiłaś teraz smaka, a ja w kuchni to nie bardzo niestetyWitam sie i ja[emoji16] poczęstujcie sie ciastem ze sliwkami. Zobacz załącznik 1176145
Cześć kochaneDzień dobry. Miłego dnia![]()
Ja dzisiaj nic nie robięHejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętkacos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty
to dopiero 23 tydzien a ja jak słoń w składzie porcelany
![]()
Hejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętkacos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty
![]()
Zrobilam rurki pranie koncze obiadHejo, jak tam u Was z siłami ? Ja jestem totalna dętkacos mi się wydaje ze będzie żelazo od następnej wizyty
![]()