Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie 2 lokatorki przytylam tylko 6 kg zaczynamy 26 tydzień.Chłopiec!nie mogę dostać się na swoje konto i musiałam założyć nowe :/. Dziewczyny jak tam wasza waga? Ja byłam dziś u lekarza i na plusie 8/9 kg. Jeszcze szwagierka mnie dobiła mówiąc mi że dużo przytyłam że ona w ciągu całej ciąży 12 kg :x tylko nie wzięła pod uwagę tego że ona zaczynała ciążę z nadwagą a ja nie więc co ona porównuje. Nie wiem czy to tylko w moim gronie ale ciągle jestem poddana ocenie i macaniu brzucha przez ludzi których mało znam, niektórzy nie zapytają tylko sobie dotkną, albo ciągle masz mały brzuch albo duży, ja miałam taki w 9 miesiącu.Milion porad i to zazwyczaj matki które mają jedno dziecko... Nic tak mnie nie męczy w tej ciąży jak inni ludzie
D
Chłopiec!nie mogę dostać się na swoje konto i musiałam założyć nowe :/. Dziewczyny jak tam wasza waga? Ja byłam dziś u lekarza i na plusie 8/9 kg. Jeszcze szwagierka mnie dobiła mówiąc mi że dużo przytyłam że ona w ciągu całej ciąży 12 kg :x tylko nie wzięła pod uwagę tego że ona zaczynała ciążę z nadwagą a ja nie więc co ona porównuje. Nie wiem czy to tylko w moim gronie ale ciągle jestem poddana ocenie i macaniu brzucha przez ludzi których mało znam, niektórzy nie zapytają tylko sobie dotkną, albo ciągle masz mały brzuch albo duży, ja miałam taki w 9 miesiącu.Milion porad i to zazwyczaj matki które mają jedno dziecko... Nic tak mnie nie męczy w tej ciąży jak inni ludzie
D
Oj takHej. Witam w naszym gronie. Mój synek też o tydzień większy, więc będziemy mieć sporych chłopaków <3