reklama

Styczniówki 2021

reklama
Mi poleciła maalox, kupiłam juz dawno bo w pierwszym trym też mnie męczyły... Ale teraz to jest zdecydowanie zgaga trzy poziomy wyżej 😁
Ja sie tak cieszyłam że nie mam zgagi bo wszyscy mnie pytali czy mam 😏 długo moje zadowolenie nie trwało 😂 juz od miesiaca tak pali szczególnie wieczorem i jak zasypiam. Ratuje sie gavosconem a jak już jest poziom hard to woda z soda i przechodzi🙂

Ja sie tak cieszyłam że nie mam zgagi bo wszyscy mnie pytali czy mam 😏 długo moje zadowolenie nie trwało 😂 juz od miesiaca tak pali szczególnie wieczorem i jak zasypiam. Ratuje sie gavosconem a jak już jest poziom hard to woda z soda i przechodzi🙂
Ja to się za to cieszę, że to moja pierwsza ciąża (i chyba ostatnia) i jestem totalnie niczego nie świadoma co przyniesie jutrzejszy dzień 😁 dlatego tak dosyć pozytywnie do tego podchodzę wszystkiego :) najgorzej mieć złe doświadczenia.

moja pierwsza ciąża też taka była :D może tak źle się czuje bo jestem świadoma co mnie czeka 🤣
No na pewno jest zupełnie inaczej wiedzieć i nie wiedzieć 😂 grunt to także wsparcie najważniejszych osób 😊 mój mąż np za każdym razem jak wstaje z łóżka jak czołg, czule mówi do mnie, że będzie jeszcze gorzej 😂 a w sumie to już niecałe 3 miesiace 🐣 a na szkoleniach motywacyjnych mowia, że trzeba położyć lewą dłoń na prawym ramieniu i powiedzieć "dam radę" 😁 i skubany mówi to ze stoickim spokojem 😝 po czym oczywiście zawsze wybuchamy śmiechem i tak dla rozjasnienia sytuacji - bardzo dużo mi na szczęście pomaga 😊😊

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry