Malinowa_959
Fanka BB :)
Ja miałam wielkie plany zakupić w sinsay to i tamto... I tak zdążyłam, że hejJa tez Sinsay, Pepco i Coccodrillo![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam wielkie plany zakupić w sinsay to i tamto... I tak zdążyłam, że hejJa tez Sinsay, Pepco i Coccodrillo![]()
Właśnie się nie da. Też na stronie Lidla szukałam fajne rzeczy czasem się trafiają.Kurcze w Sinsay wszystko ci mi się podoba wyprzedane z rozmiaru 62![]()
Da się w Pepco kupić online ? Bo teraz to chyba zamknięte ?
No dokładnieJa miałam wielkie plany zakupić w sinsay to i tamto... I tak zdążyłam, że hejpepco mam otwarte, bo jest niezależnym budynkiem
ale w takiej biedronce tez mi sie fajne śpiochy z Disneya udało kupić
kaftaniki zdobyłam kiedyś przy okazji w lidlu
półśpiochy z internetu
prawdziwa zbieranina
![]()
Tak ja mam bardzo problemowa ta ciążę duzo komplikacji itak cud ze to juz ten tydz mam nadzieje ze jeszcze z 2 tyg dam rade nie wiem czy ze spojeniem lonowym tez nic nie mam bo boli nie moge sie nawet przekręcić na bok jak śpię,bo boli.
Masz rację, żadna gwarancja. Z resztą bliźniaki to bliźniaki, wiadomo, że urodzą się wcześniej. Z 1cm szyjka można jeszcze trochę wytrzymać, zwłaszcza, że jest zamknięta, a tu już 8 miesiąc, więc będzie dobrze, dadzą sobie radęBiore luteine od 5 tyg pesar tez żadna gwarancja
Pepco otwarte ale jakos slaba.Kurcze w Sinsay wszystko ci mi się podoba wyprzedane z rozmiaru 62 [emoji35]
Da się w Pepco kupić online ? Bo teraz to chyba zamknięte ?
Serio? Myślałam że raczej taka sama jak Sinsay itp. wiadomo, że cudów nie ma, ale obleci na początkuPepco otwarte ale jakos slaba.