Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobre pytanie... A macie dwie torby czy jedna? Ja spakowałam się do kabinowki i takiej recznejz rzeczami typowo do porodupytanie do mam które już urodziły - jak ubrałyście dzieciaczki do wyjścia ze szpitala?
Ja mam podobnie. W kabinowce rzeczy dla siebie, A w torbie dla dziecka. Ale ledwo co się udało zmieścić..Dobre pytanie... A macie dwie torby czy jedna? Ja spakowałam się do kabinowki i takiej recznejz rzeczami typowo do porodu
Moja miała takpytanie do mam które już urodziły - jak ubrałyście dzieciaczki do wyjścia ze szpitala?
To tak ja u mnie upchalam na siłeJa mam podobnie. W kabinowce rzeczy dla siebie, A w torbie dla dziecka. Ale ledwo co się udało zmieścić..
Uuu nie dobrze, bedziesz rodzic naturalnie czy cc?A ja po wizycie, mam dodatniego gbsa(
Aż mi się płakać chce, że znowu coś jest nie tak.
Cesarka 18 styczniaUuu nie dobrze, bedziesz rodzic naturalnie czy cc?