Martynaa02
Fanka BB :)
U mnie waga spadła dosyć szybko, 3 tygodnie po porodzie i ważę 2 kg mniej niż jak zaszłam w ciążę. W ciąży przytylam tylko 8 kgA ile stopni u ciebie?
Dziewczyny jak waga?? Ile wam po porodzie zostało ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie waga spadła dosyć szybko, 3 tygodnie po porodzie i ważę 2 kg mniej niż jak zaszłam w ciążę. W ciąży przytylam tylko 8 kgA ile stopni u ciebie?
Dzisiaj było -6. Wczoraj też coś koło tego.A ile stopni u ciebie?
Dzisiaj było -6. Wczoraj też coś koło tego.
Ja już schudłam i też 2 mniej niż przed porodem.
U mnie tez wjuz waga sprzed ciszy,ale brzuch nadal widoczny. Ja w sobotę będę 3 tyg po porodzieA ile stopni u ciebie?
Ja 8 dni po porodzie i wciąż 9 kg do zrzucenia, ale już się dorobiłam zapalenia piersi i mam taki nawał pokarmu, że same cycki ważą kilka dobrych kgA ile stopni u ciebie?
Mi 10 kg 3 tyg po porodzieJa przytyłam 20 kg i szukam w którejś z was nadziei, że to zejdziepóki co zostało mi 5 kg, a 17 dni od porodu.
Ja już straciłam nadzieję, że coś się będzie dalo zrobicJa przez chwilę miałam zastój z wagą ale przy KP raczej szybko leci w dół. Do lata się formę zrobi dzięki dziecku![]()
Nie koniecznie. Koleżanka miała CC i przy karmieniu piersią normalnie schudła. Co prawda troszkę wiecej czasu na to potrzebowała ale wszystko jest do zrobienia. Od razu powiem że się nie odchudzała dodatkowo. Normalne odżywianieJa już straciłam nadzieję, że coś się będzie dalo zrobicpo CC taki flak zostaje, że żal na to patrzeć.
To fajnie, mi skóra została, rozstępy po porodzie, bo w ciąży nie miałam i myślę, że tu tylko plastyka brzucha wchodzi w grę.Nie koniecznie. Koleżanka miała CC i przy karmieniu piersią normalnie schudła. Co prawda troszkę wiecej czasu na to potrzebowała ale wszystko jest do zrobienia. Od razu powiem że się nie odchudzała dodatkowo. Normalne odżywianie![]()