reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Stymulacja - Późna Owulacja - Staranie się o dziecko

reklama
Bo mam trombofilie i niestety całą ciążę musze brac zastrzyki przeciwzakrzepowe
Aaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecie :)
Mąż pewnie szczęśliwy, musicie chyba uczcić razem sukces! Fajnie, że udało Wam się w tej 3 próbie 🥰

Aaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecie :)
Mąż pewnie szczęśliwy, musicie chyba uczcić razem sukces! Fajnie, że udało Wam się w tej 3 próbie 🥰
Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmy

Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmy
To cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.
A może przyjedziemy z wakacji w 3 bo pod koniec wypada mi akurat owulka, ale byłaby pozytywna niespodzianka 😁

To cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.
A może przyjedziemy z wakacji w 3 bo pod koniec wypada mi akurat owulka, ale byłaby pozytywna niespodzianka 😁
Powiem Ci, że ja mimo ze robiłam inseminacje I 2 były nieudane to walczyłam z samą sobą między tym ze się udało bo czułam się inaczej - lepiej niż zwykle a między tym że znow to samo co zwykle. Dalej do mnie to nie dociera, nie mogę się odnaleźć w tym stanie. Wczoraj zemdlalam po heparynie ale to ze stresu i na l4 jestem, bo słabiej się czuje. Dlatego wierze ze i wam się uda jak będziecie nastawieni ze nie wyjdzie a będziesz czuła się inaczej niż zwykle to pewnie się uda 🤞
My już 29 sierpnia mamy USG, zobaczymy kto tam się kryje czy 1 czy 2 fasolki

Hej
Jestem w trakcie drugiej stymulacji Aromek,miałam brać od 3 do 7 dc niestety zapomniałam wziąć w 3 dniu czyli 1 tabletkę, myślicie ze może to wpłynąć na to że nic nie wykaże?

reklama
Hej
Jestem w trakcie drugiej stymulacji Aromek,miałam brać od 3 do 7 dc niestety zapomniałam wziąć w 3 dniu czyli 1 tabletkę, myślicie ze może to wpłynąć na to że nic nie wykaże?
Musisz na pewno o tym poinformować lekarza, który Ciebie prowadzi bo już nie będzie 3-7 stymulacji tylko od 2-7.. może zarządzić żebyś brała np o dzień dłużej czyli do 8 dnia. Na pewno działanie jakieś jest tego leku. Byłaś juz może na monitoringu ? Wiadomo coś?

Do góry