mylenne
Fanka BB :)
Oooooooo jaaaa!!!Uwaga !
Trzymaj się mocno !
Jestem w ciąży! Beta 43 ! Progesteron 45 !![]()
Ale ekstra, GRATULAAAAAACJE!!!

Coś tak czułam, że te 2 pęcherzyki podwoją stawkę

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooooooo jaaaa!!!Uwaga !
Trzymaj się mocno !
Jestem w ciąży! Beta 43 ! Progesteron 45 !![]()
Za 2 tygodnie za niedługo zaczynam zastrzyki z heparyny i dalej progesteronOooooooo jaaaa!!!
Ale ekstra, GRATULAAAAAACJE!!!
Coś tak czułam, że te 2 pęcherzyki podwoją stawkęCiekawe czy będzie jedno czy jednak bliźniaki hehe, kiedy idziesz na kontrolę jakąś?
![]()
a dlaczego zastrzyki z heparyny?Za 2 tygodnie za niedługo zaczynam zastrzyki z heparyny i dalej progesteron
Bo mam trombofilie i niestety całą ciążę musze brac zastrzyki przeciwzakrzepowea dlaczego zastrzyki z heparyny?
Aaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecieBo mam trombofilie i niestety całą ciążę musze brac zastrzyki przeciwzakrzepowe
Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmyAaaah no tak, wspominałaś, już zakręcona jestem z tego wszystkiego, myslałam, że to jakos dodatkowo ze względu na stymulacje czy zastrzyki na pekniecie
Mąż pewnie szczęśliwy, musicie chyba uczcić razem sukces! Fajnie, że udało Wam się w tej 3 próbie![]()
To cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.Inaczej się czułam. Byłam bardziej zadowolona i pełna energii od czasu 3 inseminacji. Nadal w szoku jesteśmy
Powiem Ci, że ja mimo ze robiłam inseminacje I 2 były nieudane to walczyłam z samą sobą między tym ze się udało bo czułam się inaczej - lepiej niż zwykle a między tym że znow to samo co zwykle. Dalej do mnie to nie dociera, nie mogę się odnaleźć w tym stanie. Wczoraj zemdlalam po heparynie ale to ze stresu i na l4 jestem, bo słabiej się czuje. Dlatego wierze ze i wam się uda jak będziecie nastawieni ze nie wyjdzie a będziesz czuła się inaczej niż zwykle to pewnie się udaTo cieszcie się, ja zmykam się trochę powakacjować, wracamy dopiero 28.08.
A może przyjedziemy z wakacji w 3 bo pod koniec wypada mi akurat owulka, ale byłaby pozytywna niespodzianka![]()
Musisz na pewno o tym poinformować lekarza, który Ciebie prowadzi bo już nie będzie 3-7 stymulacji tylko od 2-7.. może zarządzić żebyś brała np o dzień dłużej czyli do 8 dnia. Na pewno działanie jakieś jest tego leku. Byłaś juz może na monitoringu ? Wiadomo coś?Hej
Jestem w trakcie drugiej stymulacji Aromek,miałam brać od 3 do 7 dc niestety zapomniałam wziąć w 3 dniu czyli 1 tabletkę, myślicie ze może to wpłynąć na to że nic nie wykaże?