reklama
ekstasia
MAMA '04,'06,'07
No to może czas zmienić antykoncepcję na NPR i zacząć samemu myśleć;-).Ekstasia ja u gina jestem bardzo czesto, stanu zapalnego nie mam a cytologia tez ok, tylko skoro on twierdzi ze antykoncepcja jest jedyna przyczyna suchosci to co ja mam myslec?
Z
zyta
Gość
Dziewczyny,tez sie zmagam z tym problemem w zasadzie od poroduJa tak mam od porodu mimo iz nie rodziłam Sn, żele u mnie sie nie sprawdzają bo albo mnie piecze albo swedzi jedyne czego moge używać to oliwki dla dzieci ale szczerze mówiac to jest troche męczące

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny Witam, czyli nie jestem sama
Odkad biore tabsy Naraya gdzies po 2 opakowaniu mam straszna suchosc pochwy, Przytulanki bola, stosujemy zel nawilzajacy jest ciut lepiej ale on szybko sie konczy a to meczace takie nakladanie w czasie sexu, rany wyczytalam ze to moze minac albo i nie i zadne tabl nie pomoga, w marcu wizyta u gina to moze zmienie tabsy, albo trudno moze calkiem zrezygnuje...
Ja też miałam ten problem, suchość znacznie się zmniejszyła odkąd zaczęłam do mycia stosować lactacyd, a dodatkowo srodkiem nawilżajacym jest ślina - mąż "nawilża" mnie, albo ja jego i heja;-)Można stosować przy prezerwatywach

ja mialam taki problem po porodzie tyle, ze karmilam corke 2 lata piersia. teraz w ciazy nie mam tego problemu ale nie wiadomo czy znow po porodzie problem nie wroci :-(. my uzywalismy durexa i na szczescie u mnie nie wystapily zadne uczulenia a moze ten stan to wina hormonow.
Miałam to samo :/ strasznie uporczywa przypadłość, Durex co prawda pomógł ale na krótko, tabletki zapisane prze gina zlikwidowały problem i jak przestałam je brać to zrobiło się troszkę sucho ale nie tak jak przed ich braniem. Może inne powinnaś zacząć brać ?
reklama
Podziel się: