Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to może czas zmienić antykoncepcję na NPR i zacząć samemu myśleć;-).Ekstasia ja u gina jestem bardzo czesto, stanu zapalnego nie mam a cytologia tez ok, tylko skoro on twierdzi ze antykoncepcja jest jedyna przyczyna suchosci to co ja mam myslec?
Dziewczyny,tez sie zmagam z tym problemem w zasadzie od poroduJa tak mam od porodu mimo iz nie rodziłam Sn, żele u mnie sie nie sprawdzają bo albo mnie piecze albo swedzi jedyne czego moge używać to oliwki dla dzieci ale szczerze mówiac to jest troche męczące
!Badalam sie u gin.,ale o tym szczeze mowiac nie powiedzialam,chyba myslalam ze tak powinno byc do jakiegos czasu po porodzie(brak owulacji????????!),ale to trwa za dlugo juz i jest przeciez bardzo meczace
!Tak mi przyszlo na mysl,ze to moze jest wina tych zeli do higieny intymnej,nie wiem moze sie myle,ale szukam poprostu jakiejs przyczyny!(dodam,ze zadnej antykoncepcji hormonalnej nie stosuje).