Hej mój syn zaczął od paru dni przesypiać noce , ale mamy inny problem . Mały dużo sika …. Często budzi się nad ranem cały mokry , pampers ciężki jak diabli … pampers my przemakają . Na co dzień używamy dady , na noc kupiliśmy pieluchy pampers night , ponoć chłonność ma być lepsza do 12 h . Niestety tez nam się nie sprawdzają . Szkoda mi dziecka wybudzać w nocy na zmianę pampersa . Może polecacie jakieś super chłonne pieluszki na noc ? Stosowaliśmy już dady, lupilu, pampers …
reklama
Agnes4312
Moderator
U nas też pampers premium care nocą dają radę, a też sporo przetestowałamHej mój syn zaczął od paru dni przesypiać noce , ale mamy inny problem . Mały dużo sika …. Często budzi się nad ranem cały mokry , pampers ciężki jak diabli … pampers my przemakają . Na co dzień używamy dady , na noc kupiliśmy pieluchy pampers night , ponoć chłonność ma być lepsza do 12 h . Niestety tez nam się nie sprawdzają . Szkoda mi dziecka wybudzać w nocy na zmianę pampersa . Może polecacie jakieś super chłonne pieluszki na noc ? Stosowaliśmy już dady, lupilu, pampers …
O kurczę ! Ciężko dostępne . Gdzie je Pani kupuje / kupowała ?Tylko i wyłącznie Libero.
jasani
Fanka BB :)
Kiedyś były dostępne w Auchan. Jedynie to chyba internet zostaje.O kurczę ! Ciężko dostępne . Gdzie je Pani kupuje / kupowała ?
W necie tez ciężko bo potrzebuję 5 i są niedostępne , na Allegro także . Auchan najbliżej mam 100 kmKiedyś były dostępne w Auchan. Jedynie to chyba internet zostaje.
reklama
A siusia duuuzo ? U nas od jakiejś 19 do 7 mały śpiU nas tez pampers premium care, chociaz czasem zmieniam nad ranem, bo malemu przeszkadza (ale i tak ma go 19-5).
Podziel się: