reklama

SUPERMAMY sposoby na maluszka :)

reklama
Dziewczynki mam pytanie :sorry2:
... swego czasu moim sposobem na obcinanie Matiemu paznokietków było włączanie mu sekwencji z kotami z "Zakochanego kundla" :-D:tak: i ... bez problemu mogłam wtedy robić z nim co chciałam ;-), ale od pewnego czasu ... baja mu się chyba już trochę opatrzyła i mam z tym problemy ... hm ... duże problemy :baffled:.
Jaki jest Wasz sposób na tą okoliczność ;-) kochane Supermamy ???

... to pewnie dlatego ten temat nie był jeszcze nigdy poruszany na BB :-D, bo wszystkie dzieciaczki najwidoczniej grzecznie pozwalają sobie obcinać paznokcie ... tylko dlaczego moje dziecko nie :wściekła/y::wściekła/y::confused::dry:

... no na śpiku bardzo ciężko ... bo w łóżeczku trochę niewygodnie ;-)... ale chyba nie mam wyjścia i będę musiała spróbować :baffled::blink:.

Tika nie martw sie ja mam taki ryk w domu przy obcinaniu paznokci ze szkoda gadac................tzn. Emi ryczy bo Taja na razie wyrywa sie i wierzga nogami ile wlezie. Z Taja sobie jakos radze ale u Emilki to obcinam co dzien jeden paznokiec ...czasami sie uda dwa:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
U mnie koncentruje max uwagi żeby capnąć cążki drugą ręką. Więc muszę mu do drugiej ręki dać coś co gra świeci itp. A może spróbuj skupić na czymś uwagę, np na bajce w tv i jak się zagapi to wtedy ciach :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry