arona
Fanka BB :)
Możesz napisać coś więcej?Nie brałam tego oleju, ale polecam z olimpu ekstrakt z zielonej herbaty. Ja, moja mama i siostra chudlysmy przy tym na potęgę. Jeżeli zależy ci na czymś naturalnym, to powinno się to sprawdzić.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Możesz napisać coś więcej?Nie brałam tego oleju, ale polecam z olimpu ekstrakt z zielonej herbaty. Ja, moja mama i siostra chudlysmy przy tym na potęgę. Jeżeli zależy ci na czymś naturalnym, to powinno się to sprawdzić.
Zielona herbata ogólnie wspomaga odchudzanie i podkręca metabolizm, ale nie jesteśmy wstanie wypić jej tyle ile jest w jednej tabletce. Nie pamiętam dawkowania, bo ponad rok temu je brałam, ale na ulotce wszystko pisze. Schudłam na nich zaledwie kilka kg, bo zaraz zaszłam w ciąże i musiałam odstawić. Ekstrakt jest zupełnie bezpieczny, mama go brała z polecenia lekarza, kiedy zachorowała , właściwie to skutkiem ubocznym było szybkie chudnięcie.Możesz napisać coś więcej?
Wykluczyłam tylko fast foody i słodycze, a sport odpadł, bo pandemia, w domu nie lubię ćwiczyć. Potem niecały miesiąc pobiegałam i ciąża, więc za dużo z siebie nie dawałam ;DDzięki a powiedz do tego stosowałaś dietę , sport? To było wspomagające czy tylko na tym ekstrakcie chudłas?
Znalazłam to, cena przystepna, pizza 1 lapsulka dziennie ... brzmi super.