Kochane dziewczyny, jestem od dłuższego czasu stałą bywalczynią na tym forum. głównie na wątku dzieci urodzone we wrześniu 2009. A raczej byłam, bo ostatnio mam bardzo malutko czasu. Wiadomo, praca dziecko.
Chciałabym wam przedstawić suplementy diety firmy herbalife. Są skuteczne i zdrowe oraz co najważniejsze dla nas mam MOŻNA JE STOSOWAĆ POD CZAS KARMIENIA PIERSIĄ!!! Są bardzo smaczne i bezpieczne.
Mogę przedstawić wam historie osób, które znam i schudły na herbalife i utrzymują swoją wagę. Mogę przedstawić wam cały program odchudzania. Wysłucham i doradzę w każdej chwili! Sama stosuję te produkty, bo mimo walki z kilogramami niestety rezultaty były bardzo kiepskie.. schudłam bardzo szybko 10kg (ponad 40kg nadwagi po ciąży) po czym waga zupełnie stanęła w miejscu, czekałam i byłam bardzo dzielna i kiedy już mi się wydawało, że idzie powoli znów w dół zaczęły sie zawroty i bóle głowy. Rzuciłam diete, bo się wystraszyłam. Organizm najzwyczajniej w świecie wypłukał się z niezbędnych witamin i minerałów wiec zaczęłam szukać skutecznych suplementów, które uzupełnią moje niedobory. Nie wspomnę o tym, że słaniałam się na nogach po nieprzespanych nocach. (w końcu mam 8 miesięczne żywe srebro w domu) Herbalife postawił mnie na nogi a przede wszystkim waga zaczęła spadać znów w dół. Kilka dni temu postanowiłam dołączyć do grona konsultantów zdrowego odżywiania, bo widząc efekty moje i koleżanki, która schudła już 31 kg i również jest mamusią od kilku miesięcy stwierdziłam, że mogę pomóc innym mamom.
Dziewczyny najważniejszą rzeczą na świecie, jest zbilansowany i zdrowy posiłek! Zadbajcie o siebie, rodzinę i dzieci. Bądźcie zdrowe i pełne energii! jeśli są wśród was dziewczyny, które są zainteresowane zdrowym odżywianiem zapraszam serdecznie!
Możecie pisać tutaj na PW lub możecie napisać do mnie na maila: elizakornecka@wp.pl
Ja jestem z produktów zadowolona. Są smaczne i przede wszystkim szybciutko się je przygotowuje.. co również dla nas - zabieganych mam jest bardzo ważne
zapraszam was również na stronę
www.eli.mojawaga.pl
jeśli będą jakiekolwiek pytania, kierujcie je na adres mailowy podany wyżej.
Pamiętajcie, że zdrowa dieta oraz dobrze dobrane ćwiczenia są najważniejsze!
Pozdrawiam serdecznie i życzę szybkiego powrotu do formy! :*