• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Suplement diety wspomagający odchudzanie

reklama
suplementy mogą tylko wspomóc dietę i ćwiczenia, jednak same z siebie są nieskuteczne. Ja po ciąży na szczęście szybko doszłam do poprzedniej wagi, pomogło mi w tym noszenie dziecka przez pół nocy ;-)

Dziewczyny polecam Wam grejpfruty, dodawane do każdego posiłku potrafią zdziałać cuda :) cytrusy doskonale poprawiają przemianę materii.

jesli sa cudowne to na pewno jestw tym drugie dno.
nic nie jest tak skuteczne jak zdrowe odzywianie i cwiczenia.
jednak niektore suplementy naprawde dzialaja ze wzgledu na swoj sklad.
np. slimiitn aqua- chrom wyrownuje poziom gluzkoy,a wiec nie ma napadow glodu, guarana dodaje energii jak jestesmy oslabieni przez mniejsza ilosc kalorii, a np. zielona herbata oczyszcza.

Ja np. sporo schudlam po ciazy na tabletkach foreverslim i nikt mi nie powie, ze tego typu suplementy nie dzialają :) najwazniejsze, ze produkt, ktory stosowalam jest na naturalnych, zdrowych skladnikach i nie tyle, ze schudlam, a naprawde dodaly mi energii, sprawily, ze celluit sie zmniejszyl.. generalnie nie zauwazylam efektow ubocznych :) Co nie zmienia faktu, ze sport to zdrowie i nalezy sie jak najwiecej ruszac, najlepiej na swiezym powietrzu.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry