reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Suplementy

Hej kobietki, mam pytanie do tych które stosowały ovarin przed zajściem w ciążę. Jakie były u was efekty ? Jakieś skutki uboczne? Ja biorę od 2 miesiecy. Miesiaczki zazwyczaj mi się spóźniały. Po 1 miesiącu brania ovarinu miesiączka przyszła dzień przed terminem a w tym cyklu mam wrażenie że owulacja przyszła wcześniej o jakieś 4 dni ( badałam sluz, miałam kłucie w jajnikach i plamienie) . Czy mogą to być skutki brania tego specyfiku ? Czy komuś wgl pomógł ovarin zajść w ciążę ?

reklama
Hej kobietki, mam pytanie do tych które stosowały ovarin przed zajściem w ciążę. Jakie były u was efekty ? Jakieś skutki uboczne? Ja biorę od 2 miesiecy. Miesiaczki zazwyczaj mi się spóźniały. Po 1 miesiącu brania ovarinu miesiączka przyszła dzień przed terminem a w tym cyklu mam wrażenie że owulacja przyszła wcześniej o jakieś 4 dni ( badałam sluz, miałam kłucie w jajnikach i plamienie) . Czy mogą to być skutki brania tego specyfiku ? Czy komuś wgl pomógł ovarin zajść w ciążę ?
Zazywalam ovarin jak staraliśmy się o drugą ciążę. Po 9 miesiącach jak nic się nie udawało, zaczęłam łykać, o dziwo po 3 zaszłam. Ale nie wiem czy pomógł Ova.rin, bo Mąż też zaczął przyjemność suplementy.
Ogólnie czułam się po nim dobrze. Miesiączki miałam zawsze w 2/3dni max rozjazdu.

Powodzenia życzę 👍

Zazywalam ovarin jak staraliśmy się o drugą ciążę. Po 9 miesiącach jak nic się nie udawało, zaczęłam łykać, o dziwo po 3 zaszłam. Ale nie wiem czy pomógł Ova.rin, bo Mąż też zaczął przyjemność suplementy.
Ogólnie czułam się po nim dobrze. Miesiączki miałam zawsze w 2/3dni max rozjazdu.

Powodzenia życzę 👍
Kochana a mieliście jakieś problemy ? U nas nie za ciekawe wyniki nasienia, mój też od 2 tyg łyka suplementy mam nadzieję że coś to pomoże 😏

U nas nasienie męża było ok, u mnie jeden lekarz podejrzewał jakieś PCOS a drugi twierdził że jest dobrze.
Nasienie Meza myślę że jest do poprawy. Jeden lekarz nam tłumaczył że nasienie idzie dość dobrze poprawić właśnie suplementami, odpowiednią dietą ;) u mnie największym problemem były cykle, trwają 36 dni.
Aaaa jeszcze po ovarinie byłam ciągle zmęczona. Nawet poszłam do lekarza zrobić badania krwi 🤭
I oczywiście przed każdym terminem @ wmawiałam sobie że tym razem się udało 🤦🤦🤦

Oby Wam się udało.
Kochana a mieliście jakieś problemy ? U nas nie za ciekawe wyniki nasienia, mój też od 2 tyg łyka suplementy mam nadzieję że coś to pomoże 😏

Do góry