Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
są osoby które mają 4 lub wiecej dzieci takie ograniczenie byłoby dla nich krzywdzace.można ograniczyć sygnaturkę do np. max. 3 linijek i każdy się dostosuje bo nie będzie miał wyjściaale będzie to dotyczyło każdego forumowicza - nie będzie wyjątków
![]()
wolę jednak rozciągnięcie w poziomie niż przewijane sygnatury ;-)są osoby które mają 4 lub wiecej dzieci takie ograniczenie byłoby dla nich krzywdzace.

a mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
prawde powiedziawszy wkurza mnie to troszeczke... moze uda sie przyzwyczaic, ale jak na razie to mi cala sprawa dziala mocno na nerwy.
choc rozumiem tez argumenty strony przeciwnej. te wszystkie migajace rozowe i dosc badziewne sygnatury sa...
hmmm...
spróbujcie :-)a mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
prawde powiedziawszy wkurza mnie to troszeczke... moze uda sie przyzwyczaic, ale jak na razie to mi cala sprawa dziala mocno na nerwy.
choc rozumiem tez argumenty strony przeciwnej. te wszystkie migajace rozowe i dosc badziewne sygnatury sa...
hmmm...
mam ten sam problem i zaczyna mnie to troche irytowaća mnie te paski zwyczajnie przeszkadzaja. zwykle klikam srodkowym przyniskiem myszy na strone i przewijam ja tym wlasnie przyciskiem. teraz zas jak klikne na posta, to przewija mi sie sygnatura, zamiast strony...
hmmm...

To co niedługo niektórym Panią bedzie przeszkadzała czcionka czy kolor?????????No, wybaczcie, to nie jest chyba kwestia gustu. Nie trzeba byc koneserem ani geniuszem, zeby zrozumiec, ze 20-centymetrowe, migajace na wszystkie kolory teczy i blyszczace jak zabawki na odpuscie podpisy nieco zaburzaja jakosc czytania, szczegolnie, ze dosc czesto podpis jest dluzszy niz rzeczywisty post. A jak otworzy sie strone, na ktorych takich postow jest kilka i te sygnatury iskrza pod kazdym, to naprawde oczy bola...
Nie mam w zasadzie nic przeciwko zdjeciom czy suwaczkom, ale uwazam, ze jakies ograniczenie powinno byc i zdecydowanie twierze, ze te wszystkie "multimedialne" sygnatury sa irytujace...