reklama
Chyba znalazłam fajny patent na prezent świąteczny :-)
Dla Mojego i Jego Rodziców zamówiłam koszulki z nadrukami: bobmowa babcia, super dziadek, prawdziwy AS wśród tatów
Wydaje mi się to dosyć oryginalnym pomysłem - szczególnie, że już niedługo pojawi się Dzidziuś na świecie.
Jeśli któraś jest zainteresowana, to całkiem spory wybór takich koszulek jest na: Na prezent :: Prezenty - prezencik.sklep.pl - prezent, koszulki, prezent dla chlopaka
Dla Mojego i Jego Rodziców zamówiłam koszulki z nadrukami: bobmowa babcia, super dziadek, prawdziwy AS wśród tatów

Wydaje mi się to dosyć oryginalnym pomysłem - szczególnie, że już niedługo pojawi się Dzidziuś na świecie.

Jeśli któraś jest zainteresowana, to całkiem spory wybór takich koszulek jest na: Na prezent :: Prezenty - prezencik.sklep.pl - prezent, koszulki, prezent dla chlopaka
Ja dla rodziców kupuję karafkę na wina i nalewki, bo moja mama robi własnie takie domowe specyfiki:-) Żeby nie mieć problemu to się spytałam co chcą dostać. I mama mi właśnie obwieściła, że coś takiego mam jej kupić. Tylko zastrzegła "ma być ładne, a nie żaden badziew"
A dla psiapsióły kupię jakieś herbaty sypane i do tego zaparzaczkę. Wiem, ze ona w pracy lubi sobie coś takiego strzelić:-)
Wczoraj spytałam się swojego M czy dajemy sobie prezenty (bo właśnie kupiliśmy sobie aparat) i on stwierdził, że ja jestem jego najlepszym prezentem:-):-) Normalnie mi się miło zrobiło. Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie
, ale lekarz mi powiedział, że "nie wolno mi robić nic na P", więc w tym roku odpada

A dla psiapsióły kupię jakieś herbaty sypane i do tego zaparzaczkę. Wiem, ze ona w pracy lubi sobie coś takiego strzelić:-)
Wczoraj spytałam się swojego M czy dajemy sobie prezenty (bo właśnie kupiliśmy sobie aparat) i on stwierdził, że ja jestem jego najlepszym prezentem:-):-) Normalnie mi się miło zrobiło. Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie

Kiedyś miałam plan, żeby kupić taki sexy strój Pani Mikołajowej i...no wiecie, ale lekarz mi powiedział, że "nie wolno mi robić nic na P", więc w tym roku odpada
![]()
no tak to przebieranie odpada, ale jeszcze sex zostaje

Dziewczyny, a może któaś z Was się orientuje gdzie można kupić tradycyjną maszynkę do golenia na żyletki (taką co dziadkowie pewnie jeszcze używają)?
Bo myślę, myślę i nic mi nie przychodzi do głowy :-(
GOLARKA, MASZYNKA DO GOLENIA TRADYCYJNA NA ŻYLETK (845114122) - Aukcje internetowe Allegro
kataszaone
nowa mama
ja juz wszytko kupiłam...mam nadzieje ze sie spodoba...
Ja już też wszystko mam. :-)
A że większość kupowałam na allegro, to teraz czekam aż przyjdzie. ;-)
Potem jeszcze tylko zapakować i podrzucić pod choinkę
Ps. Wymyśliłam fajny prezent dla siostry :-) Młoda jest strasznym zmarzluchem, więc jej kupiłam pluszowego hipcia z termoforkiem w środku
A że większość kupowałam na allegro, to teraz czekam aż przyjdzie. ;-)
Potem jeszcze tylko zapakować i podrzucić pod choinkę

Ps. Wymyśliłam fajny prezent dla siostry :-) Młoda jest strasznym zmarzluchem, więc jej kupiłam pluszowego hipcia z termoforkiem w środku

olenka12345
Fanka BB :)
ja właśnie myślałam,żeby siostrze i szwagrowi oraz rodzicom moim kupic jakąś łądną pościel...np tutaj są fajne wzory..
EKSKLUZYWNA POŚCIEL FIRMY TAC 160x200cm 9 WZORÓW (837210570) - Aukcje internetowe Allegro
do teściowej nie idziemy bo mój nie utrzymuje z nią kontaktów,teścia już niemam..
mojemu to ja kupię jakiś telefon już sobie upatrzył to podpytam i mu kupię..
a dla siostrzeńca jakąs fajną grę planszową,bo już ma 3,5 roku i lubi grac w chińczyka i takie tam..
chyba że jeszcze coś mi sie zmieni to dam znac;-)
EKSKLUZYWNA POŚCIEL FIRMY TAC 160x200cm 9 WZORÓW (837210570) - Aukcje internetowe Allegro
do teściowej nie idziemy bo mój nie utrzymuje z nią kontaktów,teścia już niemam..
mojemu to ja kupię jakiś telefon już sobie upatrzył to podpytam i mu kupię..
a dla siostrzeńca jakąs fajną grę planszową,bo już ma 3,5 roku i lubi grac w chińczyka i takie tam..
chyba że jeszcze coś mi sie zmieni to dam znac;-)
reklama
Pomysł na prezent dla męża : Luksusowy zestaw do golenia: ZESTAWY DO GOLENIA - MenSpace.pl
Zamierzam taki zamówić dla męża z okazji gwiazdki
Moim zdaniem fajna i praktyczna rzecz. Co o tym sądzicie>?
Poza tym lubię dawać swojemu mężowi prezenty które skłaniają go do większego dbania o siebie.
Zamierzam taki zamówić dla męża z okazji gwiazdki
Poza tym lubię dawać swojemu mężowi prezenty które skłaniają go do większego dbania o siebie.
Podziel się: