reklama

święta 2011 .... :-D

reklama
u nas Bartek ma jakiś szał z butami i kapciami:-D muszę wszystkie przed nim chować, bo jak jakiegoś napotka, to jest najlepsza zabawa, a w dodatku wszystko pcha do buzi bleeeee:-D nie wiem, co te buty sa takie ciekawe. Przeważnie siedzi pod stołem i próbuje nam je ściągać z nóg:-p
Zabawkami grającymi lubi sie bawić, ale śmiejemy się z niego, bo upodobał sobie takiego kiczowatego, plastikowego pieska, na kółkach po Piotrusiu, do którego przywiązałam starą sznurówkę;-) Bawi się nim cały dzień heheh jak nie gryzie sznurówkę, to wielką frajdę sprawia mu popychanie i przyciąganie jadącego pieska, a jak gdzieś się wybiera na raczki, to ciągnie go za sobą na tej sznurówce. Wygląda to komicznie:tak:

Z racji, że ostatnio dostał dużo zabawek, Mikołaj przyniósł mu jedną zabawkę: aparat fotograficzny z FP,moim zdaniem jest super, mały, zgrabny, dużo funkcji, a nie zajmuje wiele miejsca. Na tym nie koniec, bo prezenty czekają jeszcze u babć, dziadków i chrzestnych, aż boję się myśleć. U nas nie ma zmiłuj się tylko jest postaw się, zastaw się. Obkupiony przez nas został za to starszy,spełniliśmy jego marzenie, a na gwiazdkę zrobimy zamianę. Piotruś dostanie coś mniejszego, a Bartkowi wymyślę coś extra, choć nie wiem jak my się z tym wszystkim pomieścimy;-)

My kupilismy malej chodzik pchacz.Poza tym dostala pelno zabawek i ubran no i ten nieszczesny chodak od dziadkow:wściekła/y: za to co na niego wydali mal miala by o wiele cikawsze zabawki czy chocby ubranka.

Jak narazie jej ulubiona zabawka jest mis od chrzestnej ktory ma melodyjke jak pozytywka nad lozeczko.Kiedy go wlaczam mala bieze go i przytula.Wyglada to super:-)

Pierniczki zrobione:-) lukrowanie i ozdabianie zostawiam sobie na kilka dni przed Wigilią:tak::tak: kuchnia wygląda jak po wybuchu bomby:sorry: a Hanka cała w piernikowym cieście:-p

dzisiaj znowu mnie wzięło na pieczenie pierników:tak: bo w trakcie wczorajszego porządkowania kuchni, znalazłam jeszcze jedną foremkę, która się zapodziała i nie zrobiłyśmy pierników w kształcie gwiazdki:sorry: dzisiaj to nadrobiłyśmy:tak: i powstały pierniczki czekoladowe... no i część ciasta poświeciłam na pierniczki serca w których zrobiłam dziurki i będą w sam raz na choinkę:-)

W związku ze świętami naszło mnie na pranie dywanów mamy dwa jasne typu DYWAN SHAGGY 5cm 200x290 10 KOLORÓW + GRATIS (1955312600) - Aukcje internetowe Allegro i nie mam pojęcia jak je uprać. Szczotką do dywanów i płynem, jakąś gąbką? Miała któraś z was doświadczenia w praniu takich dywanów? Pomocy, w necie za bardzo nic nie znalazłam. Tylko, że firanką pranła jakaś pani. Ale jak firanką, jakoś nie wyobrażam sobie tego....

reklama
W związku ze świętami naszło mnie na pranie dywanów mamy dwa jasne typu DYWAN SHAGGY 5cm 200x290 10 KOLORÓW + GRATIS (1955312600) - Aukcje internetowe Allegro i nie mam pojęcia jak je uprać. Szczotką do dywanów i płynem, jakąś gąbką? Miała któraś z was doświadczenia w praniu takich dywanów? Pomocy, w necie za bardzo nic nie znalazłam. Tylko, że firanką pranła jakaś pani. Ale jak firanką, jakoś nie wyobrażam sobie tego....
Dywany i obicia z kompletu wypoczynkowego zawsze myłam Wezyrem. Robi się pianę i gąbką myje nią dywan.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry