futrzakowa
yea! to ja!
dziewczyny wrzućcie przepisy z jakich korzystacie robiąc pierniczki:-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dziewczyny wrzućcie przepisy z jakich korzystacie robiąc pierniczki:-)
muszę wszystkie przed nim chować, bo jak jakiegoś napotka, to jest najlepsza zabawa, a w dodatku wszystko pcha do buzi bleeeee
nie wiem, co te buty sa takie ciekawe. Przeważnie siedzi pod stołem i próbuje nam je ściągać z nóg

za to co na niego wydali mal miala by o wiele cikawsze zabawki czy chocby ubranka.
bo w trakcie wczorajszego porządkowania kuchni, znalazłam jeszcze jedną foremkę, która się zapodziała i nie zrobiłyśmy pierników w kształcie gwiazdki
dzisiaj to nadrobiłyśmy
i powstały pierniczki czekoladowe... no i część ciasta poświeciłam na pierniczki serca w których zrobiłam dziurki i będą w sam raz na choinkę:-)Dywany i obicia z kompletu wypoczynkowego zawsze myłam Wezyrem. Robi się pianę i gąbką myje nią dywan.W związku ze świętami naszło mnie na pranie dywanów mamy dwa jasne typu DYWAN SHAGGY 5cm 200x290 10 KOLORÓW + GRATIS (1955312600) - Aukcje internetowe Allegro i nie mam pojęcia jak je uprać. Szczotką do dywanów i płynem, jakąś gąbką? Miała któraś z was doświadczenia w praniu takich dywanów? Pomocy, w necie za bardzo nic nie znalazłam. Tylko, że firanką pranła jakaś pani. Ale jak firanką, jakoś nie wyobrażam sobie tego....