reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

święta 2011 .... :-D

Ola... a masz już tę książkę bajki na dobranoc na 365 dni? Ja ją mam i szczerze mówiąc nie polecam... . I właśnie ciebie kojarzę z pieczeniem ciasteczek na święta:-D hihi:-)

Zuza - ja jeszcze nie wiem co kupuję i czy w ogóle coś kupuję... zależy ile prezentów dziadkowie kupią:-D

reklama
ja się chyba też na tą drewnianą ciuchcię z lidla skuszę (choć nie wiem, czy nie bardziej dla mnie samej ;-) ) a co do książeczek, Natalka dostała od swojej mamy chrzestnej przepiekne wydanie wierszy Brzechwy i Tuwima - na prawdę polecam Wilga i Wilga
karty są grube, zaokrąglone, okładka mięciutka a ilustracje - PRZEPIĘKNE! długo sama takich szukałam, niebanalne, artystyczne, na dzień dzisiejszy to najpiękniejsze książki jakie Natka ma (a ma ich całą półkę!)

Ja też wczoraj upiekłam pierniczki:-) Teraz "odpoczywają" w puszcze. Za 2 tygodnie polukruję je i ozdobię:-)

W tamtym roku synuś na Mikołajki dostał kierownicę z fp i był to bardzo trafiony prezent - bawi się nią do dziś:)A na gwiazdkę jeździk lew z fp i bez szału, dopiero niedawno go "zauważył" ...Z książek polecam "Poczytaj mi mamo":)

pozdrawiam:)

My kupilismy Gabrysi "klocki przytulanki" i nawet caly czas leżą nierozpakowane ;-) Moja mama kupiła Szczeniaczka Uczniaczka. Reszta jest tajemnicą :-)
Ostatnio dostałysmy książkę Kasi Klich "Bajkowa drużyna". Muszę przyznać, ze fajna.

reklama
Futro juz mam te ksiazki ale nie wiem czy te same co Ty bo widziałam ich kilkanascie rodzaji;)fajne te zabawki,zwłaszcza kierownica;)pierniczki to chyba moga ''lezakowac'' w czym kolwiek,byle w miejscu ciezko dostepnym;)

a moj eMek własnie przytachał cały wor prezentow dla Gosi (od ciotek ze zwiazku psiego;)) dostała min. jezdzik z roznymi dzwiekami i gadzetami,pajaca super baby,pieska pluszowego typu zawieszka,serduszko interaktywne,pampersy i poduszke z buldogiem:)jestem w szoku:0

Do góry