reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Madzik jasne ze by mnie taka kartka ucieszyła,zwłaszcza ze jest własnoręcznie dekorowana i nikt takiej samej nie dostanie:-) Mój synek z racji tego ze jest fanatykiem pociągów doklejał do każdej kartki mapy i zdjęcia pociągów:-D Dziadki wiedza ze to jego pasja wiec pewnie ich ten pomysł nie zdziwi;-)

pewnie nie:) na naszych same świąteczne motywy: tęcza, trawka, słońce i to co udało się przeforsować upartej matce!

reklama
Madzik, sliczne te karteczki. ja tez pewnie bym plakala gdyby mi ktos takie cos dal :) I slicznie twoja corka rysuje,a przeciez nawet 3 latek nie ma :)

Hahahaha, a ja bylam pewna, ze ona dopiero 3 skonczy... Jakos dziwnie spojrzalam na suwak i tam jest, ze zostalo tyle i tyle, i ostatnie to 3 dni, wiec pewnie sobie ubzduralam...

futrzakowa - My mamy co roku żywą choinkę i pierwsza była jak Wiki miał pół roku, no i kolejno 1,5 lat, 2,5 ... no i spoko jak można dziecku zabrać takie cudne widoki! CHoinka stała na ziemi, fakt leżała ze 2 razy i potłukło się kilka bombek, ale choinka kuje i W. szybko nauczył się ją respektować i delikatnie dotykać.
Koty - piją wodę ze stojaka choinki oraz bawią się nisko powieszonymi bombkami i nieraz coś zbiją, no ale to tylko bombki, ja nie przeżywam. Jak do jakiejś mam "uczucia" to wieszam wyżej i już...

Prezenty prawie mam:
dla 16letniej siostry Terminarz Jeździecki /taki zamówiła ;)/ + dokupię książkę lub jakiś ciuchowy dodatek
dla teściowej - śliczny sweterek, bo ostatnio bardzo schudła i wszystko na niej okropnie wisi a ona po galeriach nie chodzi, więc z M. jej wybraliśmy niech ma ;P
dla teścia - polarowa bluza - ten nabrał brzucha i wszystko z kolei ma opięte /ten prezent M. wybrał sam ;P/
dla brata M. - fajna firmowa bluza młodzieżowa
dla mamy - mam jak zwykle problem, ale obiecała mi pomóc i wybierze sobie sukienkę
dla taty - zwykle cos zamawia,a teraz zdaje się na nas, wiec dostanie jakiś gadżet motocyklowy, książkę ewentualnie dobre perfumy, bo uwielbia
a my kupujemy sobie nowy aparat cyfrowy, jakoś nie mam potrzeby indywidualnych prezentow...
aaa Wiktor - haha mamy klocki Lego aż 3 zestawy, bo nie mogliśmy isę zdecydowac, a była promocja ... damy jeden zestaw i zobaczymy czy go zainteresuje, może być za młody na Lego.
Chrześniak - Lego jakiś kosmiczny zestaw dla chlopaka 8-14lat
chrzesnica - 4 lata - Polly zestaw wakacyjny z łodzią

no to tyle mam ;)
a choinkę wczoraj kupiliśmy i dziś bedzie ubierana!!!

madzikm - zdolne z Was i pracowite bestie! Karteczki cudne. Zazdroszczę

Ostatnia edycja:
pabella a jakie lego kupiliscie? Bartek juz z pol roku bawi sie lego, ale lego duplo,narazie mamy 3 zestawy,a wybor rzeczywiscie ciezki bo tych zestawow cala masa.
a jak kupiliscie zwykle lego to mysle,ze tez sie bawil bedzie. Bartek dostal od cioci kilka malych zestawikow - typu samolocik,balwan,autko itd ( bo ona ma z pracy takie zwroty z gazet) i synek tez sie tym lubi bawic. Tata pomogl na poczatku poskladac zgodnie z instrukcja ;-)
Wiec dla nich lepsze teraz duplo ,ale mysle ,ze zwyklymi tez sie bedzie bawil bez problemu. Tym bardziej ze twoj synus troche starszy

Bartek na mikolaja sam sobie wybral prezenty ( Buzza z Toy story i Ciuchcie 'tomka' na pilota).Przegladal katalog z zabawkami i stwierdzil ,ze to wlasnie mu mikolaj przyniesie ;-) wiec musial przyniesc ;-) Pod choinke planujemy mu kupic kuchnie :-D ma mase autek,ciuchci,narzedzi i innych 'meskich' zabawek, a ostatnio u znajomych strasznie spodobala mu sie kuchnia ( piekl pizze, robil herbatke) wiec zdecydowalismy,ze kupimy mu kuchnie,w koncu chlopaki tez moga gotowac :-)
(a znalezlismy fajna bez 'rozu') .No i cos do tego, tylko jeszcze nie wybralismy co dokladnie.

AAA i dobrze ,ze piszecie o kartkach bo mi kompletnie wylecialo to z glowy.... musze dzis wypisac i powysylac

Ostatnia edycja:
Jupiiiiiiiii mężuś pojechał po choinkę :D Wyciągnęliśmy na stół wszystkie ozdoby, okazało się, że trochę tego jest ;)

A z prezentami to coś wymyśliliśmy ;)
Jako że nie mamy sobie nic kupować, tylko dla dzieciaków, to stwierdziliśmy, że dla dorosłych, dla całej rodzinki zrobimy pakę (czyli 3 paki) ze słodyczami, orzechami, pomarańczami (takie jak kiedyś się robiło) i dokupimy dużą bombkę ze stojakiem :D

A prezenty to muszę kupić dla naszego chrześniaka, mojej chrześnicy i małej kuzynki eMka :)

Dla siebie nawzajem stwierdziliśmy, że kupimy sobie coś później na spokojnie i wręczymy dopiero w sylwestra, będzie fajne urozmaicenie wieczoru skoro i tak siedzimy w domku :D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry