reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Własnie skonczyłam pakowac prezenty;) troche to zajeło bo ja jak wszyscy twierdza ''zawsze cos wydziwie'' i w tym roku do prezentow dowiazywałam pierniczki;)bo ja zawsze pakuje w papier nigdy w torebki gotowe;)
Wieczorkiem M przyniesie choinke i ozdoby z piwnicy a ze jutro siedze całe dzien sama (M po pracy idzie na wigilie firmowa) to pewnie sie wezme za strojenie;)

reklama
Olka, ja tez nigdy w torby nie wkladam i juz u nas sa popakowane prezenty,ale dzis dokupilam kilka i musze sie nimi zajac, a do tego takie sliczne karteczki male,by napisac imiona plus tasiemki. Beda sliczne :)

A ja sie jeszcze pochwale glupota...
Olo mial dostac w tym roku tylko kilka prezentow,ale stwierdzilam,ze to ostatnia choinka jako jedynak...i ma mnostwo paczuszek,paczek i kilka wielkich pak. I mam nadzieje, ze z kazdego bedzie zadowolony :)
Siostrzenicy K. kupilismy lalke chou chou z wanna (bo jej sie siostra urodzila i bedzie miala swoja dzidzie do kapania), taki wielki zestaw kalkomanii z jej ulubionymi stworkami i dzis jeszcze to (bo zawsze mi podkrada moje i kocha peppe):
peppa.jpg

Dla doroslych ramki cyfrowe, takie same, podwojne :) i tyle :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Siostrzenicy K. kupilismy lalke chou chou z wanna (bo jej sie siostra urodzila i bedzie miala swoja dzidzie do kapania), taki wielki zestaw kalkomanii z jej ulubionymi stworkami i dzis jeszcze to (bo zawsze mi podkrada moje i kocha peppe):
Zobacz załącznik 311130

Ja swojej chrześnicy pieżamkę z Peppą :-) A ile się naszukałam już miałam na allegro kupić :-) i okazało się ze jest w TESCO :-D Ale naszyjnik śliczny :-)

myszaaa my siostrzeniy mojego m. kupilismy zestaw do herbatki z Peppa, nie wiem czemu ale dzieciaki uwielbiaja ta bajke ;-)

a ja tez nie lubie prezentow rzuconych do gotowych torebek. I dlatego pakuje w papier. Wczoraj popakowalam wszystkie. I tak jak u hars maja dolaczone fajne karteczki z napisem dla kogo :)

malinka - suuper chojna:-)

a ja tez zawsze sama pakuję wszystkie prezenty:-) zajmuje mi to dłuuuuuuuuugo:-) ale uważam że opakowanie też jest istotne:-)

Malia, sliczna!
Mi brakuje w tym roku prawdziwej choinki, mamy sztuczna- tylko ze wzgledu, ze juz byla w domu. I brakuje mi recznie robionych aniolow mojej mamy, ale po przejsciach jest :) Bardzo...bardzo tradycyjna...
i nie wiem czemu na zdjeciu taka lysa (chociaz dzieci sie nia ciagle bawia)...
Mopze przez to, ze mamy duzo malenkich elementow.
.male.jpg

Załączniki

• SDC12415.jpg
    SDC12415.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 178
reklama
Malina śliczna

Harsha Twoja też piekna na tym 2 zdjęciu widać że ma dużo ozdóbek a Ty bank obrabowałaś że tyle prezentów nakupiłaś?>

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry