reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Święta:-) grudzień 2010 :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mojemu eMkowi powiedziałam że przyszłą Wigilie my robimy bo juz rodzina będzie w komplecie itd:-) ... z jego miny wywnioskowałam że jest to nie do zrobienia ze względu na jego rodzinę ale powiedział: zobaczymy...bo przecież nie wiadomo jak dzidzia da popalić itp...

ehhh... mój eMek w tamtym roku powiedział że możemy sobie sami zrobic wigilię a potem iść do jego rodziny.. więc ewnie taki argument i powstanie w przyszłych latach.. ale to jakos juz nie to samo:-(

ehhh ... jakby żyli moi rodzice to miałabym większa kartę przetargową by robić u nas Wigilię... a tak klops!

ble! :-)

reklama
wracajac jeszcze do ozdóbek to ja w zeszłym roku nazbierałam szyszek w lesie i orzechów i jakiegoś suszu pomalowałam złotym sprejem i ozdóbki jak ta lala a zawsze mam czerwono złota choinke jakoś tak sie przyjeło

wiecie co... a ja mam plan na ten rok miec dwie choinki:-D jedna tradycyjna - olbrzymia w dużym pokoju z mnóstwem kolorowych bombali :-) a druga mniejszą do kuchni ozdobioną właśnie w bardziej "stylowy" sposób:-) o taaaak:-D będzie cudownie! :-)

a ja jeszcze prócz choinki to robię stroiki na stół wigilijny ... ze świeżych gałązek + w tamtym roku złota duza świeczka i czerwono złote ozdoby:-) taki mój stroik zajmuje gdzieś 20x30cm na stole ale uważam że wygląda super:-D

a my mamy jeszcze taką tradycję, że zawsze po kolacji wigilijnej, po rozdaniu prezentów, dawniej dziadek a po jego śmierci wujek (brat mojej mamy) mawia: "Święta, Święta i po Świętach" i wszyscy się śmieją jak głupi do sera :-D:-D:-D

U moich rodziców króluje prawdziwa choinka, ubrana na kolorowo, z kolorowymi światełkami :rofl2:
A my z M nie stawiamy u siebie choinki, i tak nie siedzimy w domu w święta. Ubieram za to u rodziców, a M ją przynosi ze sklepu. :-p

my choinki też w zeszłym roku nie mieliśmy (totalny brak miejsca), ale rozwieliśmy troszkę ozdób światecznych... mam nadzieję, że w tym roku będzie już u nas stało chociaz małe drzewko. trzymajcie kciuki, żebysmy do Świąt kupili mieszkanie...

ja raz w życiu nie miałam w domu choinki na święta. w naszą drugą, wspólną Wigilię kiedy synek miał trochę ponad roczek. wszystko go interesowało, wszystko musiał dotknąć, wpakować do buzi, zepsuć, urwać i wolałam z niej zrezygnować niż się stresować, że zrobi sobie krzywdę.

byłam wczoraj w Castoramie i już rozłożone są ozdoby świąteczne... całe mnóstwo i ful wybór:-) podejrzewam że już w wielu sklepach można zaopatrzyc się w ozdóbki:-) bo ja zawsze na ostatnia chwilę wszystko kupuję i niestety takiego wyboru juz potem nie ma:-)

reklama
Futrzaczku- to w tym roku wystartuj na takie zakupy wcześniej!!!!:):) I wybieraj do woli:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry