MamaNikodema805
Początkująca w BB
Hejka ;* ja z takim pytaniem, kompletnie nie wiem
jaki prezent kupić swojemu synowi na święta 
co prawda ma już 7 miesięcy ale kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy
pomożecie? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Garnuszek na klocuszek jest bardzo fajny, może być też jakaś konsola interaktywna. Moje dziecko ma taką (8 miesiąc nam idzie) , a że uwielbia leżeć na brzuchu to w takiej właśnie pozycji się nią bawi.Hejka ;* ja z takim pytaniem, kompletnie nie wiemjaki prezent kupić swojemu synowi na święta
co prawda ma już 7 miesięcy ale kompletnie nic mi nie przychodzi do głowy
pomożecie?
![]()
To dziecko skończyło już dwa lata.Garnuszek na klocuszek jest bardzo fajny, może być też jakaś konsola interaktywna. Moje dziecko ma taką (8 miesiąc nam idzie) , a że uwielbia leżeć na brzuchu to w takiej właśnie pozycji się nią bawi.
Dobry pomysł z prezentami dla dzieci. Każde lubi się bawić trochę czymś innym i nie ma "uniwersalnych" prezentów dla dzieci. Tak jak i dla dorosłych.Zwykle jako dorośli dajemy sobie dość praktyczne prezenty. Dla dzieci oczywiśćie zabawki, ale wczesniej pytamy się rodziców co ich dzieciaki chciałyby dostać w prezencie. Dochodzimy do wniosku, ze rodzice lepiej wiedzą i znają swoje dzieci.