Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ma taką jedną przy maskotce co ciućka godzinami wiec w Panu metce napewno by sie zakochał 
swoją drogą to ta betoniarka - wywrotka to jak już pisałam super zabawka i Piotrus cały czas się nią bawi ale jest okrutnie głośna 

w ogóle ostanio zaszalałam i uzupełniłam swoją szafę
w końcu muszę mieć jakieś korzyści z tego stypendium ;-)

co prawda tata i brat siedzą w Anglii, ale więcej zapłacą za własne utrzymanie i mieszkanie a to co mamie wyślą idzie na opłaty ... szkoda gadać, ale moja mama woli nie zjeść ( ile razy ją zapraszam, to ocziwście się do mnie nie przyzna!!!
) ale kupi zuzi prezenta ( z okazji świat i mikołaje kupiła chodzik, ale jeszcze nie wiem jaki, jakieś dwie zabawki edukacyjne i książeczkę do kąpieli,jutro zobaczę!
-błędy rzecz jasna celowe) oraz biografię Boba Marleya, mam nadzieję, że się ucieszy, wydałam co prawda więcej niż mogłam, ale co tam Mikołajki i święta są raz w roku!
zresztą u nas nie ma tradycji duzych prezentów na mikołaja zawsze są to jakieś drobiazgi albo słodycze - dopero gwiador szaleje 
Marti my Piotrusiowi na Mikołaja też nic ni kupiliśmy ;-) od rodziny i znajomych w ostatnuch dniach dostałs poro prezentów a od nas na gwiazdkę dostanie prezentzresztą u nas nie ma tradycji duzych prezentów na mikołaja zawsze są to jakieś drobiazgi albo słodycze - dopero gwiador szaleje
![]()

Marti!! Daj małemu ogromnego buziaka, poświęć więcej czasu na zabawę niż zwykle i bedziesz miała najszcześliwsze dziecko na świecie:-)
Pobawimy się gazetą lub poprzesypujemy chałasujący cukier
Najważniejsze że razem
;-)