Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. Wczoraj z mezem zrobilismy kolejny wypad do centrów handlowych w poszukiwaniu czegos dla syna ale tez dla 3-letniego chlopczyka (chrzesniaka meża). Wymysliłam, ze moze dla chrzesniaka kupic dzieciecy Keyboard z krzesełlkiem i jakimis tam funkcjami ale w realu ostatnia sztuke sprzatneła nam go sprzed nosa jakaś kobietka. A czy bedzie dostawa to oczywiscie nie wiadomo a do tego ponoc te "cacka" zeszly u nich na pniu. No to lipa.
), muszę zdobyc traktorek ze zwierzakami (od brata na przyjscie na świat) dowiedziec się czy ktos kupi łosia, zobaczyc co 2 babcia kupiła, doczekac się na wielką pake bidoników. A do tego zakupy dla wszystkich od nas i mamy Tomka. Juz mi się miesza i nie daje rady, sama nie wiem co kupiłam, za co zapłaciłam, co trzeba odebrac osobiscie. Ufff.
Pomocy? Co można kupić prawie 12-latce na gwiazdkę??? Kompletnie nie mam głowy i nie wiem co jest teraz na topie? Może możecie pomóc??? PLIS

ja kupowałam co prawda 8 latce ale ona już prawie jak 15
kupilam jej taki komplet do pisania listów, zawieszkę do telefonu i wszystko to w takie mega dziewczece pachnące rożowo- filoletowe kotki;-)
.