Pasibrzuch
Fanka BB :)
Maruda, to w Świętochłowicach rzeczywiście lepiej, pokoje max. 4-osobowe. Kciuki trzymam :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
..w piątek!! Puki co na obserwacjach się skończyły. Teraz co 7-10 dni będę musiała do Bytomia na kontrole jeździc. Tylko nie jest to takie proste się tam umówic, ale jak powiedziałam, że jestem z Kliniki, to się miejsce znalazło. W środę idę pierwszy raz.. dopiero na 20.. ale może przynajmniej nie będzie problemu z zaparkowaniem.. Bo ja już chodzic na za długie spacery nie umiem.. Może to ten szpitalny zastój szpitalny tak moją kondycję nadwyrężył.. Bo po spacerze z centrum do kauflanda, byłam padnięta, choc spowrotem wróciliśmy tramwajem 
Tam żyzie było takie trochę monotonne - i powiem Wam, że nawet było mi z tym wygodnie.. Bo choc chciałam wrócic do domu - to jak zobaczyłam ile w domu trzeba posprzątac.. to natychmiast chciałam wracac do szpitala..
Ta moja teściowa, to zamiast pomagac, to WYRĘCZA mi Adama i ona chyba myśli, że potem to już nic nie musi.. Juz się boję jak wrócę z małym ze szpitala.. Mam nadzieje, że to wtedy będzie trochę krócej.
załatwiam wszystkie formalności związane z własnym mieszkaniem, plus dziecko, a w międzyczasie latam na rozmowy kwalifikacyjne. jak tylko się ustawimy w nowym mieszkaniu, to na pewno wrócę!
Weronika rośnie jak na drożdżach...12 stycznia ważyła ponad 7 kg...ubranka kupuję Jej już na 74 cm....a Sylwek już mówi prawie wszystko...czasem jest baaaaaaardzo niegrzeczny a czasem jak anioł grzeczny....jakbyście chciały fotki pooglądać to zapraszam na mój profil na nk Witaj na nk.pl - miejscu, w którym znajdziesz swoich przyjaciół!