reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Świętochłowice mamusie obecne i te przyszle,zapraszam na forum

Pasibrzuch - GRATULACJE :-D, bardzo sie ciesze, że już po wszystkim, teraz tylko oby do domu:-)

Monia84 - nie martw sie na zapas bedzie dobrze:-), zobaczysz

Kamuzo - gratuluje szczęścia i oby tak dalej - takie opwoeści to mozna czytać:-)

Pozdrawiam wszystkich:-D

reklama
No to ciesze się również że Pasibrzuch urodziłaś...Gratulacje a teraz to chyba pozostaje życzyć delikatnego ściągania z łózka, szybkiej rekonwalescencji po cięciu i szybkiego powrotu sił żebyś mogła sie zaopiekować maleństwem.

Ja właśnie dochodzę do siebie po telefonie mojego M. U niego na zakładzie przed momentem kilka metrów gdzie stał zawaliła się hala magazynowa. Cudem On i kilku kolegów uniknęło śmierci...Co było powodem - to samo co na Katowickich Halach Targowych...zalegający śnieg na dachu...Jezu tak nie wiele brakowało a zostałabym sama z dwójką maleńkich dzieci...A to co najgorsze - firma motoryzacyjna, tereny przemysłowe objęte tajemnicą, ochrona wiec pewnie całej sprawie łep ukręcą i nikt za to nie odpowie...bo nawet w waidomościach nic nie będzie...

Załączniki

• Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    8,8 KB · Wyświetleń: 49
  • małą.jpg
    małą.jpg
    7,1 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
PS. Kurcze jak zmniejsze zdjęcia to takie małe wychodzą - a większych nie idzie bo wszystko zdycha....:(

Kamuzo to faktycznie duzo szczescia mial mąż. ehh ale fakt ze nikt za to nie odpowie to faktycznie beznadzieja..:wściekła/y:Zdjecia mała ale i tak widac ze malenstwo ma wymalowane szczescie na buzi i tak słodziutko spi... :tak:ucałuj od e-ciotki!!

Melodia a jak tam Tobie poszły egzaminy na Ligocie ?? Mam nadzieje ze wszystko pozaliczane na 5 czki :)

Kamuzo- Śliczna ta twoja mała.

To straszne co piszesz. Swoją drogą to ta zima mogła by sobie już isć, bo takie odśnierzanie dachów to syzyfowa praca:no:

U mnie w firmie przez te odśnierzanie cały dach był do remontu, bo niestety papa została uszkodzona. Kosztowało to 20tyś zł:wściekła/y:, co gorsza nie stać nas na firmę, która by odśnierzyła i robi to mój mąż z dziadkiem.

Ten nakaz odśnierzania powinien tyczyć się tylko hali. Budynki murowane i tak sie nie zawalą bo niejedną gorszą zimę juz przeżyły. W naszym kraju mandat zapłaci najmniej winny właściciel małego sklepiku a bogacze i tak od kar sie uchronią, bo stać ich na dobrych adwokatów eh:no:

melodia- no właśnie jak tam obrona

hej hej! ciesze sie ze o mnie pamietacie i moich przebojach z egz!;-)powiem szczerze ze zaskoczyłam samą siebie... bo.. zdałam test na 5! :szok::-D
nie moge wyjsc ze zdziwienia od wczoraj, powanie! szok i tyle!
dumna jestem z sibei jak paw bo tylko 13 osob dostało 5 - na 144 ktore pisały egzamin :cool2:
(a jakby nie bylo to jest najwazniejszy egzamin w całęj mojej karierze studentki..) mimo to ze polowe testu nie bylam pewna..... i nadal nie wiem ktore odpowwiedzi sa prawidlowe.. bo dajatylko wyniki , bez klucza odpowiedzi zawsze:confused::dry: dziwne.... wolałabym wiedziec co dajmy na to źle napisałam...
w lutym obrona na oddziele
a dzis wieczorem M mowil zeby pojechac do kina, nie wiem na co.. chcial na komedie.. moze i dobrze bo mnie to odstresuje troche..:tak:

Ostatnia edycja:
melodia - Super gratuluje:-)

Kamuzo mała prześliczna, a co do wydarzeń u Twojego męza to brak słów, dzięki Bogu wszystko jest dobrze.

pozdrawiam dziewczyny

Melodia - no to gratulacje:tak:!!! nie pozostaje mi skwitować inaczej niż - Kujon:-D:-D:-D!!! (joke)

Kamuzo - Mała jest przesłodka:tak::tak::tak: a jak mąż???

reklama
Cześć Dziewczyny! Wpadam na chwilę się przywitać :-) w piątek wyszłyśmy ze szpitala, teraz poznajemy się i docieramy, a ja walczę z laktacją, mała ze względu na wagę musiała byc dokarmiana, ale zaparłam się, że nie chcę butli i teraz wisi mi na cycu, kiedy tylko może :-)ale nie mam na co narzekać, poje i potem śpi z 3 godzinki, w ciągu 2 nocy w domu budziła nas po 2 razy :-)
Z tym porodem to masakra jakaś była, chciałam ZZO, ale nie chcieli mi dać - choć nie powiedzieli mi tego wprost, to chyba od razu wiedzieli, że będzie CC, a ja chciałam rodzić SN. Ale w sumie dobrze wyszło z cesarką, bo okazało się, że wody już zielone były i niepotrzebnie by się jeszcze mała męczyła. A poza tym przynajmniej dostała kopa od matki natury, że ma wychodzić, więc nie doznała szoku nagłego wyciągnięcia jej z brzucha bez zapowiedzi ;-)

Do góry