reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

Musiałaś dokupić jakąś usługę w tej aplikacji?
Czy w tej darmowej wersji da się wrzucać do oceny testy?
W darmowej wersji wrzucasz :) tak to wygląda

Załączniki

• IMG_7706.png
    IMG_7706.png
    372,3 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Ja to coś czuję, że niepotrzebnie się zapisałam na Majowe z datą aż 23 maja, bo mam 7dc a kreski na owulacyjnym takie już no no, fest jak na 7dc 🤡😆. Chyba moja 🐒 planuje wywinąć mi kolejny numer, cwaniara.

Załączniki

• 14322df0-8952-41b7-a165-1b0a33797b72.jpeg
    14322df0-8952-41b7-a165-1b0a33797b72.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 26
No to już prawie pik 🤣

No tak.
Właśnie zrobiłam dzisiaj poranny test to już krecha jest mocna, ale jeszcze bym nie powiedziała że pozytywna, myślę że wieczorem mogę się już tego spodziewać.
Dobrze, że sprawdziłam wczoraj bo jakbym kolejny cykl odpuściła testy to znów bym się zastanawiała co wyrabia mój okres. 🐒🤡

reklama
cześć, my również staramy się o pierwsze maleństwo, droga wyboista - jesteśmy po IUI ale chyba światełka w tunelu nie będzie i tym razem
pozdrawiam wszystkie staraczki !

reklama
Do góry