reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

reklama
Hej dziewczyny! Jak tam? U mnie 7dpo (chyba, nie mam potwierdzonej przez lekarza tylko własna obserwacja + wyliczenia aplikacji 😅), odrzuciło mnie rano od kawy, czuję rozpieranie w brzuchu i tak mnie pobolewa jak na okres + cycki bolą. Wieeeem że pewnie to psychika, ale daje sobie się tym „nacieszyć” ;) może wyjdzie z tego ciąża 🤣chyba we wtorek pójdę na progesteron i betę, szybciej nie mogę bo jesteśmy za granicą. Będę wtedy w 9dpo
Oooo, ja sobie nie raz wyobrażałam/wmawiałam objawy w okolicach miesiączki
🤦‍♀️

Kochana, leć koniecznie jutro na progesteron, trzymam kciuki za wysoki wynik! :)

Na wczasach jesteście?

Ja w tym tygodniu powinnam mieć owulację, codziennie sprawdzam testy owulacyjne, mam nadzieję, że lada dzień to nastąpi 😇

Oooo, ja sobie nie raz wyobrażałam/wmawiałam objawy w okolicach miesiączki
🤦‍♀️

Kochana, leć koniecznie jutro na progesteron, trzymam kciuki za wysoki wynik! :)

Na wczasach jesteście?
Wpadliśmy odwiedzić rodzinę że granicą i dać zaproszenia ślubne 😁 pójdę jutro na prozka, a co mi szkodzi 😅

Ja w tym tygodniu powinnam mieć owulację, codziennie sprawdzam testy owulacyjne, mam nadzieję, że lada dzień to nastąpi 😇
To trzymam kciuki żebyś wyłapała pik 🩷

Negatywny, owulacja była szybciej niż myślałam… więc bez dziecka. Przyszedł okres, od tego cyklu zaczynam testy owulacyjne :)

Ajujaj. Szkoda, ale nowy cykl to zawsze jednak nowa szansa.
Ja to obecnie w 7dc, testy mi się skończyły i chyba na nie machnę ręką już, bo i tak ciągle zapominam kupić. 🤦🏻‍♀️
Strasznie dużo rzeczy coś mi ucieka ostatnio, jakoś nie mogę się ogarnąć. 🤔

Negatywny, owulacja była szybciej niż myślałam… więc bez dziecka. Przyszedł okres, od tego cyklu zaczynam testy owulacyjne :)
Oj szkoda, ale bądź dobrej myśli przy kolejnym miesiącu 💪🩷 nie poddawać się, a działać!

Ja na kilka dni wyłączyłam myślenie, wypoczęłam, a za 7 dni testowanie, może w końcu dopisze szczęście 🍀

reklama
Cześć dziewczyny ❤️ dołączę, u nas starania od stycznia o pierwsze dziecko. Wcześniej staraliśmy się już, ale nie wyszło, więc porzuciliśmy na jakiś czas. Było dużo rozkmin czy w ogóle chcemy dziecko. I teraz wiemy, że chcemy baaardzo i działamy. Pierwszy cykl bez powodzenia, wydaje mi się, ze była biochemiczna, ale nie robiłam testów, bo postanowiłam, że żadnych testów przed datą miesiączki, żeby nie robić sobie złudnej nadziei.

Do góry