• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

reklama
Hej dziewczyny! Jak tam? U mnie 7dpo (chyba, nie mam potwierdzonej przez lekarza tylko własna obserwacja + wyliczenia aplikacji 😅), odrzuciło mnie rano od kawy, czuję rozpieranie w brzuchu i tak mnie pobolewa jak na okres + cycki bolą. Wieeeem że pewnie to psychika, ale daje sobie się tym „nacieszyć” ;) może wyjdzie z tego ciąża 🤣chyba we wtorek pójdę na progesteron i betę, szybciej nie mogę bo jesteśmy za granicą. Będę wtedy w 9dpo
Oooo, ja sobie nie raz wyobrażałam/wmawiałam objawy w okolicach miesiączki
🤦‍♀️

Kochana, leć koniecznie jutro na progesteron, trzymam kciuki za wysoki wynik! :)

Na wczasach jesteście?

Oooo, ja sobie nie raz wyobrażałam/wmawiałam objawy w okolicach miesiączki
🤦‍♀️

Kochana, leć koniecznie jutro na progesteron, trzymam kciuki za wysoki wynik! :)

Na wczasach jesteście?
Wpadliśmy odwiedzić rodzinę że granicą i dać zaproszenia ślubne 😁 pójdę jutro na prozka, a co mi szkodzi 😅

Ja w tym tygodniu powinnam mieć owulację, codziennie sprawdzam testy owulacyjne, mam nadzieję, że lada dzień to nastąpi 😇
To trzymam kciuki żebyś wyłapała pik 🩷

Negatywny, owulacja była szybciej niż myślałam… więc bez dziecka. Przyszedł okres, od tego cyklu zaczynam testy owulacyjne :)

Ajujaj. Szkoda, ale nowy cykl to zawsze jednak nowa szansa.
Ja to obecnie w 7dc, testy mi się skończyły i chyba na nie machnę ręką już, bo i tak ciągle zapominam kupić. 🤦🏻‍♀️
Strasznie dużo rzeczy coś mi ucieka ostatnio, jakoś nie mogę się ogarnąć. 🤔

reklama
Cześć dziewczyny ❤️ dołączę, u nas starania od stycznia o pierwsze dziecko. Wcześniej staraliśmy się już, ale nie wyszło, więc porzuciliśmy na jakiś czas. Było dużo rozkmin czy w ogóle chcemy dziecko. I teraz wiemy, że chcemy baaardzo i działamy. Pierwszy cykl bez powodzenia, wydaje mi się, ze była biochemiczna, ale nie robiłam testów, bo postanowiłam, że żadnych testów przed datą miesiączki, żeby nie robić sobie złudnej nadziei.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry