• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

Musiałaś dokupić jakąś usługę w tej aplikacji?
Czy w tej darmowej wersji da się wrzucać do oceny testy?
W darmowej wersji wrzucasz :) tak to wygląda

Załączniki

• IMG_7706.png
    IMG_7706.png
    372,3 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Ja to coś czuję, że niepotrzebnie się zapisałam na Majowe z datą aż 23 maja, bo mam 7dc a kreski na owulacyjnym takie już no no, fest jak na 7dc 🤡😆. Chyba moja 🐒 planuje wywinąć mi kolejny numer, cwaniara.

Załączniki

• 14322df0-8952-41b7-a165-1b0a33797b72.jpeg
    14322df0-8952-41b7-a165-1b0a33797b72.jpeg
    17,3 KB · Wyświetleń: 73
cześć, my również staramy się o pierwsze maleństwo, droga wyboista - jesteśmy po IUI ale chyba światełka w tunelu nie będzie i tym razem
pozdrawiam wszystkie staraczki !

reklama
Cześć wszystkim! 😊
Jestem tutaj nowa i chciałam się przywitać. Razem z mężem staramy się o naszego pierwszego bobasa od grudnia 2023. Od ponad 6 miesięcy bardzo poważnie podeszliśmy do tematu – oboje bierzemy wszystkie potrzebne witaminy, całkowicie zmieniliśmy dietę na zdrową i wartościową, zero alkoholu, kawa tylko raz dziennie.
Jakieś pół roku temu zrobiliśmy komplet badań i wszystko wyszło idealnie – lekarze nie mieli się do czego przyczepić. Staramy się głównie w dniach płodnych, ale bywa ciężko, bo mąż od poniedziałku do piątku pracuje na wyjazdach i nie zawsze jest wtedy w domu 😞
Mam jednak cichą nadzieję, że ten cykl będzie dla nas szczęśliwy, bo czuję się inaczej niż zwykle – coś się zmieniło i intuicja mówi mi, że może tym razem się udało 🤞

Mam nadzieję, że znajdę tu trochę wsparcia i może też cenne rady od osób w podobnej sytuacji ❤️ Trzymam za Was wszystkie kciuki!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry