Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bez zmianHej dziewczyny!
Udało się którejś z Was już zajść w upragnioną ciążę?
U mnie bez zmian... jedyna nowość, że idę jutro na USG piersi.
Poczytam o tym żelu, bo już widziałam że loumarie na krekach o tym wspominała.Bez zmianw tym celu odpalam działo pt żel wspierający płodność
2 cykle idealnie seks w owulację, przed i po, progesteron wysoki, wszystko na ciążę gotowe tylko ciąży nie ma
ale próbujemy dalej
Jak to wygląda?U nas też się nie udało do tej pory, zaczynamy z in vitro.
My w grudniu zeszłego roku po prawie roku starań zgłosiliśmy się do kliniki i zaczęliśmy badania. Do tej pory wszystko wychodzi w porządku więc nie wiadomo dlaczego się się udaje…W styczniu ja robiłam drożność, później mieliśmy 3 cykle stymulowane, clo i ovi. Po tym jak się nie udało, lekarz powiedział nam żebyśmy albo poczekali do pełnych 2 lat starań i może się uda naturalnie, a jeśli nie to wtedy in vitro. Chyba że się nie chcemy więcej czekać to od razu możemy zacząć procedurę. W naszym przypadku IUI zostało w ogóle pominięte, lekarz nam powiedział że przy dobrych wynikach nie daje nam tak naprawdę więcej szans niż naturalne starania.Jak to wygląda?
Dzwonicie do kliniki leczenia niepłodności i sami z siebie mówicie, że chcielibyście skorzystać z in vitro czy to wyszło od Waszego lekarza?
Poczytam o tym żelu, bo już widziałam że loumarie na krekach o tym wspominała.
Ciekawe co lekarze o tym sądzą![]()
Czekamy!Ja go zastosowałam w tym cyklu, nie wiem czy ciążę mi to przyniesie bo parę dni mam jeszcze do testowania, ale średnio mi się podobał jako lubrykant.![]()
Czekamy!![]()