A to robisz prywatnie sama z siebie badania?Dziewczyny, idę jutro na krew, a że jestem panikarą i wolę wykonać jak najwięcej sensownych badań krwii za jednym podejściem to może poradzicie mi co mogę jeszcze dodać do mojej listy, co może mieć znaczenie w dalszej diagnostyce ...
W planie mam: morfologię, ferrytynę, żelazo, TSH, ft3,ft4, glukozę, badanie ogólne moczu, kreatyninę, alt, AMH.
Co jeszcze mogę dorzucić ?
reklama
WhisperedHope
Początkująca w BB
Wymieniona część była akurat od lekarki rodzinnej, dodałam tylko do tamtej listy AMH prywatne.A to robisz prywatnie sama z siebie badania?
niezapominajka876
Fanka BB :)
I jak wyniki? Coś wyszło nieprawidłowo?Wymieniona część była akurat od lekarki rodzinnej, dodałam tylko do tamtej listy AMH prywatne.
WhisperedHope
Początkująca w BB
Fsh - 5,30 mlU/mlI jak wyniki? Coś wyszło nieprawidłowo?
Lh - 6,28 mlU/ ml
Estradiol - 94,00 Pg/ml
Testosteron - 44,34 NG/do
Witamina B12 - 346 PG/ml
Kwas foliowy - 17,20 NG/ml
Witamina D - 55,10 NG/ml
Amh - 1,56 NG/ml
Glukoza - 90 mg/dl
Alt - 13 u/l
TSH - 1,296 uiU/ml
Ft3 - 3,20 PG/ml
Ft4 - 1,13 NG/do
Ferrytyna 36,63 NG/ml
Pdw, MPV, PCLR i eozynofile trochę ponad normę...
niezapominajka876
A konsultowałaś z lekarzem? Ja się za bardzo na tych normach nie znam.Fsh - 5,30 mlU/ml
Lh - 6,28 mlU/ ml
Estradiol - 94,00 Pg/ml
Testosteron - 44,34 NG/do
Witamina B12 - 346 PG/ml
Kwas foliowy - 17,20 NG/ml
Witamina D - 55,10 NG/ml
Amh - 1,56 NG/ml
Glukoza - 90 mg/dl
Alt - 13 u/l
TSH - 1,296 uiU/ml
Ft3 - 3,20 PG/ml
Ft4 - 1,13 NG/do
Ferrytyna 36,63 NG/ml
Pdw, MPV, PCLR i eozynofile trochę ponad normę...
U nas udało się w tym miesiącu wbić w owulację (tak mi się wydaje). Seks był co prawda tylko w okresie owulacyjnymi, więc zobaczymy. Narazie nie mamy przestrzeni na bardziej regularne zbliżenia przez cały miesiąc. Oby z tych 3 seksów był bobas

WhisperedHope
Początkująca w BB
Jeszcze nie... Czekam na wizytę, dopiero w lutym kazali dzwonić i będą umawiać na marzec lub kwiecień... Takie kolejki prywatnie również...A konsultowałaś z lekarzem? Ja się za bardzo na tych normach nie znam.
U nas udało się w tym miesiącu wbić w owulację (tak mi się wydaje). Seks był co prawda tylko w okresie owulacyjnymi, więc zobaczymy. Narazie nie mamy przestrzeni na bardziej regularne zbliżenia przez cały miesiąc. Oby z tych 3 seksów był bobas![]()
O to trzymam kciuki

niezapominajka876
O wow, prywatnie też? To musi być dobry specjalista!Jeszcze nie... Czekam na wizytę, dopiero w lutym kazali dzwonić i będą umawiać na marzec lub kwiecień... Takie kolejki prywatnie również...
O to trzymam kciukitrzeba być dobrej myśli!
![]()
WhisperedHope
Początkująca w BB
Niestety nie mam szczęścia do lekarzy na NFZ...O wow, prywatnie też? To musi być dobry specjalista!
niezapominajka876
Powiem ci że ja też. Wszędzie chodzę prywatnie. Na NFZ tylko do lekarza rodzinnego (który jest moją bardzo dobrą znajomąNiestety nie mam szczęścia do lekarzy na NFZ...

reklama
niezapominajka876
Długo już się staracie o bobasa?
Podziel się: