reklama
niezapominajka876
Fanka BB :)
Bez zmianHej dziewczyny!
Udało się którejś z Was już zajść w upragnioną ciążę?
U mnie bez zmian... jedyna nowość, że idę jutro na USG piersi.

karolinaaax
Zaciekawiona BB
U nas też się nie udało do tej pory, zaczynamy z in vitro.
Poczytam o tym żelu, bo już widziałam że loumarie na krekach o tym wspominała.Bez zmianw tym celu odpalam działo pt żel wspierający płodność
2 cykle idealnie seks w owulację, przed i po, progesteron wysoki, wszystko na ciążę gotowe tylko ciąży nie ma
ale próbujemy dalej
Ciekawe co lekarze o tym sądzą

Jak to wygląda?U nas też się nie udało do tej pory, zaczynamy z in vitro.
Dzwonicie do kliniki leczenia niepłodności i sami z siebie mówicie, że chcielibyście skorzystać z in vitro czy to wyszło od Waszego lekarza?
karolinaaax
Zaciekawiona BB
My w grudniu zeszłego roku po prawie roku starań zgłosiliśmy się do kliniki i zaczęliśmy badania. Do tej pory wszystko wychodzi w porządku więc nie wiadomo dlaczego się się udaje…W styczniu ja robiłam drożność, później mieliśmy 3 cykle stymulowane, clo i ovi. Po tym jak się nie udało, lekarz powiedział nam żebyśmy albo poczekali do pełnych 2 lat starań i może się uda naturalnie, a jeśli nie to wtedy in vitro. Chyba że się nie chcemy więcej czekać to od razu możemy zacząć procedurę. W naszym przypadku IUI zostało w ogóle pominięte, lekarz nam powiedział że przy dobrych wynikach nie daje nam tak naprawdę więcej szans niż naturalne starania.Jak to wygląda?
Dzwonicie do kliniki leczenia niepłodności i sami z siebie mówicie, że chcielibyście skorzystać z in vitro czy to wyszło od Waszego lekarza?
Byliśmy jeszcze w 2 innych klinikach żeby się upewnić i usłyszeliśmy od lekarzy praktycznie to samo, stąd decyzja o in vitro teraz
loumarie
Poczytam o tym żelu, bo już widziałam że loumarie na krekach o tym wspominała.
Ciekawe co lekarze o tym sądzą![]()
Ja go zastosowałam w tym cyklu, nie wiem czy ciążę mi to przyniesie bo parę dni mam jeszcze do testowania, ale średnio mi się podobał jako lubrykant.

Czekamy!Ja go zastosowałam w tym cyklu, nie wiem czy ciążę mi to przyniesie bo parę dni mam jeszcze do testowania, ale średnio mi się podobał jako lubrykant.![]()

loumarie
Czekamy!![]()
No ja osobiście nie czuję tego cyklu żeby miało coś z tego być, więc raczej będzie bez zmian.

reklama
Podziel się: