reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sylwester, karnawał.....

Agusia nie wiem czy ktos juz pisal en przepis ale salatka bardzo efektowna i smaczna. jak nie na ta impreze to nawet na kolacje z mezem polecam:

1 podwojna piers z kurczaka pokrojona w kostke i usmazona w duzej iloscin przyprawy do gyrosa (koniecznie kotany)

Pol sloika ogorkow konserwowych drobno posiekanych lub startych (ja je w przystawce do siekania od blendera oprawiam:-D) wazne aby ogorki byly dobrej jakopsci (ja lubie pudliszki)

dwie lub trzy duze posiekane cebule

warstwa ketchupu (tez wazne aby byl dobry, ja lubie heinz lub pudliszki)

puszka kukurydzy

warstwa majonezu

mala pokrojona kapusta pekinska

wszystko ulozyc kolejno warstwami i na wierz kapusty przed podaniem posypac troche soli iolowej

PALCE LIZAC!!

a na sylwka na bal sie wybieram. z przyjaciolkami. i z mezem.

Znam i zawsze robie jak ktoś sie do nas wybiera...uwielbiam ja...:tak:

reklama
no to newsa zapodalam :-D

a znacie: czerwona fasola + kilka zabkow czosnku przecisnietych przez praske wyieszanych z oliwa z oliwek+ pol peczka pietruszki?:-p

do wedlinki pyyycha!!!

ja tej pierwszej salatki (driugiej tez nie zreszta) nie znalam LIL KATE a brzmi bardzo zachecajaco !!!

a gdzie nusieczka mieszka? cobym w moim wspynialym programie sprawdzila ile godzin jazdy mam do niej;-):-p:-D:tak:

NUSIECZKO jak to przeczytasz jutro napisz koniecznie!!!!!:-p:-D:cool2::sorry2:

reklama
Do góry