reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sylwester, karnawał.....

ja mam plany wybrać się z kumpelami na dyskę, całonocna impreza, szalenstwo jak za małolata hmhmhm już się nie może doczekać :-)

reklama
a my u koleżanki z dzieciaczkami dorosłych 6 osób i dzieciaczki: Filip - 3,5 roku, Natalka o 2 dni starsza od Lenki, no i Lenka.
Każde z dzieci wytrzymało do fajerwerków (Lenka spała od 18-19), zasneli o 1 w nocy, oczywiście najwcześniej wstała Lenka 8 rano :no:, było bardzo przyjemnie, tańce, śmiechy :-D:-D

My chyba jednak nigdzie nie udamy się w karnawale :wściekła/y: Mąż jest teraz na nartach..i okazało że na miejscu musieli dopłacać 250 zł za coś tam.......:baffled: poza tym jeszcze roczek Amelki...musimy to jeszcze przedyskutować...ale czuje że nici z wypadu :dry:

Zapomniałam o tym wątku....a na balu byliśmy i sie super bawilismy!!!!! :-D:-D:-D:-D Szkoda, ze mąż tylko na następny dzień, albo można rzec po 4 godzinach od powrotu numer mi wywinął... Moze sie poźnejj pochwalę kreacja;-);-)

My mamy zaproszenie do przyjaciół( beda w sumie 4 pary+kids),ale nie mozemy sie zgrac.Koniecznie chcemy sie spotkac w pelnym skladzie...Mam nadzieje,ze przed postem zdarzymy...:szok:

Ja pączki z własnej wytwórni będę miała...ciasto rośnie....:-D:-):-):-) :tak:
Z piekarni nie lubię pączków, śmierdzą spalonym tłuszczem :no::no:

Zastanawiam się nad pączkami, wczoraj robiłam muffinki(babeczki z czekoladą), wcześniej tort dla Wiki, jakoś nam się te słodkosci przejadły:baffled:Zobaczymy;-)co dzień przyniesie....

reklama
Do góry