reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Symptomy zbliżajacego się porodu

reklama
misslena widze ze dopiero co wyszłaś za mąż gratulacje!!!:));-)

daffodill gratuluje uśpienia Julki:)) :D:D tak dzisiaj spojrzalam ze Ty tu z nami od pierwszego dnia jak zalozylam temat jestes!:))

misslena widze ze dopiero co wyszłaś za mąż gratulacje!!!:));-)

daffodill gratuluje uśpienia Julki:)) :D:D tak dzisiaj spojrzalam ze Ty tu z nami od pierwszego dnia jak zalozylam temat jestes!:))

hhhe bo jak pisze na watkach to po prawej sie wyswietla jakie zostaly zalozone najnowsze watki:)
zajrzalam bo zainteresowal mnie napisalam i takzostalo bo mnie nie wyrzucilyscie:)

faktycznie moj post byl 7:)

Ostatnia edycja:
Kurcze chetnie bym posprzatala , ale ze jestem troche pedantyczna jak mowi mój przyszly mąż to nawet nie mam juz co sprzątać :D wogole jakie zachciaki mam przedporodowe pokrojony banan z mlekiem :p nigdy czegos takiego nie jadlam :))

reklama
Kurcze chetnie bym posprzatala , ale ze jestem troche pedantyczna jak mowi mój przyszly mąż to nawet nie mam juz co sprzątać :D wogole jakie zachciaki mam przedporodowe pokrojony banan z mlekiem :p nigdy czegos takiego nie jadlam :))

Ja codziennie sprzątam, normalnie mam jakąś manie od paru dni;D M mówi że sprzątam więcej niż przed ciążą a przecież teraz jest mi jeszcze ciężej niż wcześniej;p
Zachcianek typowo nie mam;D ale zjadłabym sobie mcfurry z mc donalda, do tego tortilla pszenna;D Masakra;D

daffodill - Pewnie;D

Do góry