Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zastanawiam się czy rozpulchniona i spuchnięta pochwa oraz bardzo duży nacisk główki dziecka na krocze - praktycznie nie mogę chodzić, czy to znaczy że w końcu coś się zaczyna?
Chyba zwariuje,wiem ze to sa oznaki ze porod blisko,ale kiedy?We wtorek mialam nawet tak silne bole na wieczor od krzyza ze bylam prawie pewna ze to juz,bo nie ustawaly przy zmianie pozycji,ale zasnelam i przeszlo wiec to byl falszywy alarm:-(
Moje dziecko w końcu przyszło na świat.!!!!!!!!!!:-) W moim przypadku było tak że wymiotowałam przed porodem położna mówiła że to normalne. Poza tym miałam potworne bóle z krzyża i brzucha bolało niesamowicie. Właściwie to nie pamiętam zbyt dobrze co się działo na sali porodowej i chwilę przed, ale był przy mnie mąż streścił mi wszystko. Wsparcie daje bardzo wiele uwierzcie. Pozdrawiam i życzę powodzenia
Po paru dniach takich mdlosc zrobilam test ....i nogi sie podemna ugiely....bo dzidzi jeszcze nie planowalismy. Teraz zostalo mi juz pare dni do porodu i nie moge sie doczekac kiedy zobacze ta mala wiercipiete i ja przytule...Powodzonka