skarbek111
Początkująca w BB
Dzięki za odpowiedż:-)myśle ze ja tez sie zdecyduje na lewatywe bo nie chce zadnej krępujacej sytułacij przy porodzie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Tym bardziej, że jak się przy to się ma uczucie, ze zaraz coś Ci z tylka wyskoczy .... naszczescie jesli tam jest pusto to tylko pozostaje głupie uczucie
Od wczoraj pobolewa mnie brzuch tak jak na miesiączke,myślicie że to może byc oznaka ze nie długo sie zacznie?
na razie czuje sie dobrze i nic sie nie dzieje,te bóle miesiączkowe przeszły a myślałam że to już
 No cóż trzeba czekać a to jest najgorsze bo nie wiadomo kiedy nadejdzie ten moment
to czekanie jest okropne,nie mam żadnych skurczy ani żadnych symptonów zbliżającego sie porodu
a tak bym chciała mieć już moje maleństwo przy sobie
No ale nie pozostało mi nic innego jak tylko czekać,mam nadzieje że nie za długo